Μπορείς να κάψεις το λίπος της κοιλιάς απλά περπατώντας; Μάθε εδώ!!

By

Όσους κοιλιακούς και να κάνεις και όση ώρα και να μείνεις στη στάση της σανίδας, δεν έχεις καταφέρει να μειώσεις το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα “πρόβλημα” που δύσκολα βρίσκει λύση μιας και το λίπος από την κοιλιά φεύγει με πολύ κόπο.

Μην το βάζεις κάτω. Αν αυτός είναι ο στόχος σου για φέτος χρειάζεται απλά να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις.

Όταν χάνεις βάρος το σώμα σου αποφασίζει από πού θα το χάσει πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να χάσεις αρκετό βάρος για να φανούν τα αποτελέσματα και στην κοιλιά σου.

Για να τα καταφέρεις απλά πρέπει να αρχίσεις να τρως υγιεινά, να μετράς τις θερμίδες σου και να καις θερμίδες μέσω της άσκησης. Μπορείς, όμως, απλά περπατώντας να κάψεις λίπος από την κοιλιά;

To περπάτημα μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κάψει λίπος από την κοιλιά. Παρόλα αυτά η ένταση στην άσκηση είναι αυτή που θα φέρει πιο σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, το τρέξιμο μπορεί να σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από το περπάτημα. Η αερόβια άσκηση γενικά βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων και στο χάσιμο βάρους. Για να δεις σύντομα αποτελέσματα οι ειδικοί προτείνουν να κάνεις 300 λεπτά αερόβια άσκηση την εβδομάδα.

Για τους ανθρώπους που είναι ήδη ενεργητικοί, οι ειδικοί προτείνουν να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες αντί απλά να περπατάνε καθώς ένα χαλαρό περπάτημα δεν θα αυξήσει κατά πολύ τους παλμούς της καρδιάς τους.

Αν, όμως, δεν γυμνάζεσαι ιδιαίτερα τότε το να ξεκινήσεις περπατώντας θα σε βοηθήσει να δεις σύντομα αποτελέσματα.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τελικά και θα σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος της κοιλιάς είναι οι θερμίδες που καταναλώνεις σε συνδυασμό με τις θερμίδες που καις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Μια μακαρονάδα χωρίς μακαρόνια που δεν δημιουργεί ενοχές! Απόλαυσέ την…

Λατρεύω τα μακαρόνια-και κυρίως τις πέννες-όσο δεν έχω λατρέψει σχεδόν κανένα άλλο φαγητό στη ζωή μου. Αυτός είναι και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κακάο: Όλα τα οφέλη της τροφής των Θεών είναι εδώ!

Αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και αντικείμενο λατρείας μικρών και μεγάλων. Μιας και κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές στο εμπόριο και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Ομελέτα σε πήλινο: Το τέλειο βραδινό για τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη για τίποτα!

Η ομελέτα είναι το ιδανικό πρωινό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτη ενέργεια αλλά και χορτάτη. Δες πώς...
Διαβάστε Περισσότερα