Να τι κάνει η Brooke Shields και στα 54 δείχνει 44!

By

Τα tips της είναι απλά αλλά αποτελεσματικά.

Στα 54 χρόνια της η Brooke Shields είναι ευτυχισμένη με το σώμα της και αποκαλύπτει πως δεν κάνει μαγικά για να το διατηρεί σε καλή κατάσταση. Απλά ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες.

Δες τι ακριβώς κάνει…

Γυμνάζεται συχνά κάνοντας spinning και pilates ενώ κάποιες φορές κάνει και προπόνηση με κάποιον personal trainer.

Πίνει πολύ νερό και πιστεύει πως το τελετουργικό με το νερό και το λεμόνι είναι χαζό. “Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή και δεν γίνεται να πίνεις νερό με λεμόνι μετά από τηγανιτό κοτόπουλο και να πιστεύεις ότι θα χάσεις βάρος. Είναι βαρετός ο κανόνας που ισχύει αλλά απλά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου”.

Χρησιμοποιεί παγωμένο νερο για τέλεια επιδερμίδα. “Συνήθιζα να βουτάω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ γεμάτο πάγο. Πραγματικά κάνει το δέρμα μου να ξυπνάει. Πλέον απλά πλένω το πρόσωπό μου με πολύ κρύο νερό”.

Τρώει πολλά πράσινα λαχανικά. “Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το νερό, ο ύπνος και τα πράσινα λαχανικά είναι το παν”.

Τρώει σοκολάτα όποτε θέλει να κάνει ατασθαλία. “Προσπαθώ να μην αρνούμαι ότι θέλω να κάνω ατασθαλία. Την κάνω και φεύγει από το μυαλό μου. Τρώω λίγη σοκολάτα και νιώθω ικανοποίηση”.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα