Να τι κάνει η Brooke Shields και στα 54 δείχνει 44!

By

Τα tips της είναι απλά αλλά αποτελεσματικά.

Στα 54 χρόνια της η Brooke Shields είναι ευτυχισμένη με το σώμα της και αποκαλύπτει πως δεν κάνει μαγικά για να το διατηρεί σε καλή κατάσταση. Απλά ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες.

Δες τι ακριβώς κάνει…

Γυμνάζεται συχνά κάνοντας spinning και pilates ενώ κάποιες φορές κάνει και προπόνηση με κάποιον personal trainer.

Πίνει πολύ νερό και πιστεύει πως το τελετουργικό με το νερό και το λεμόνι είναι χαζό. “Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή και δεν γίνεται να πίνεις νερό με λεμόνι μετά από τηγανιτό κοτόπουλο και να πιστεύεις ότι θα χάσεις βάρος. Είναι βαρετός ο κανόνας που ισχύει αλλά απλά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου”.

Χρησιμοποιεί παγωμένο νερο για τέλεια επιδερμίδα. “Συνήθιζα να βουτάω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ γεμάτο πάγο. Πραγματικά κάνει το δέρμα μου να ξυπνάει. Πλέον απλά πλένω το πρόσωπό μου με πολύ κρύο νερό”.

Τρώει πολλά πράσινα λαχανικά. “Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το νερό, ο ύπνος και τα πράσινα λαχανικά είναι το παν”.

Τρώει σοκολάτα όποτε θέλει να κάνει ατασθαλία. “Προσπαθώ να μην αρνούμαι ότι θέλω να κάνω ατασθαλία. Την κάνω και φεύγει από το μυαλό μου. Τρώω λίγη σοκολάτα και νιώθω ικανοποίηση”.

You may also like

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Περιποίηση

Ολική επαναφορά: Όταν έκανα μάσκα βρώμης στο πρόσωπό μου…

Θέλεις να επαναφέρεις τη λάμψη στην επιδερμίδα σου;  Δοκίμασε την πιο απλή και σούπερ αποτελεσματική μάσκα με βρώμη! Έχουμε...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL News & Trends

Διπολική διαταραχή: 5 Celebrities που “πολεμούν” καθημερινά με τη μανιοκατάθλιψη

Είναι διάσημοι, καταξιωμένοι… και πάσχουν από διπολική διαταραχή! Δεν είναι κάτι που μπορείς να διακρίνεις με την πρώτη ματιά...
Διαβάστε Περισσότερα