Ναι, μπορείς να χάσεις λίπος περπατώντας! Να πώς πρέπει να το κάνεις σύμφωνα με έναν trainer

By

Μπορεί το περπάτημα να σου φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάψεις λίπος ειδικά αν κρατάς τους παλμούς της καρδιάς σου σε υψηλά επίπεδα.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν είσαι φαν της γυμναστικής και της πολύ έντονης άσκησης στο γυμναστήριο, υπάρχει ελπίδα και για σένα. Μπορείς να κάψεις πολύ λίπος απλά περπατώντας.

Αυτό που πρέπει να κάνεις σύμφωνα με την Holly Perkins (personal trainer) είναι να ανεβάζεις τους παλμούς της καρδιάς σου στο 70%. Αυτό το ποσοστό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και έχει να κάνει με την ηλικία, το βάρος και τη φυσικά κατάσταση του καθενός.

Ξεκίνα, λοιπόν, να περπατάς έξω στη φύση σε κάποιο πάρκο ή στο διάδρομο του γυμναστηρίου που έχεις γραφτεί και δεν έχεις πατήσει ποτέ. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι αν δεν θέλεις να περπατάς πολύ γρήγορα στο διάδρομο να αυξήσεις την κλίση του. Έτσι θα ανεβάζεις πολύ γρήγορα τους παλμούς σου ενώ δεν θα πηγαίνεις πολύ γρήγορα.

Προσπάθησε να κάνεις μόνο αυτό για 35-40 λεπτά, 5 φορές την εβδομάδα. Θα χάσεις βάρος, θα κάψεις λίπος και θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ.

Για ακόμα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα προσπάθησε να τρως λίγο πιο υγιεινά και δεν θα χάσεις. Όλα εξαρτώνται από εσένα. Και είσαι πολύ πιο δυνατή από ότι νομίζεις!!!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News