21ο Fitness Convention της A.F. Studies: Το μεγαλύτερο συνέδριο Fitness που δεν πρέπει να χάσεις!

By

Στις 26 & 27 Νοεμβρίου, δίνουμε ραντεβού στο ΣΕΦ στο μεγαλύτερο συνέδριο Fitness της σχολής A.F STUDIES

Αν είσαι Fitness instructor (group training instructors, personal trainers, pilates & yoga trainers) & προπονητής αθλημάτων, ασκούμενος σε γυμναστήρια και φίλος του fitness ή φυσικοθεραπευτής τότε το 21ο Fitness Convention της A.F. Studies είναι το συνέδριο που δεν πρέπει να χάσεις για να εξελίξεις τις γνώσεις σου και την εξειδίκευσή σου στο χώρο του Fitness!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ 

Τι θα δεις

3 Stages,

3 Workshops (Pilates, Functional & Personal Training)

8 Διεθνείς Εισηγητές

44 Masterclasses από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στο χώρο του Fitness (Pilates, Yoga, TRX, Choreography, Functional, Flowbility, Surfset)

Και φυσικά μπορείς να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό #af_fitconvention2016 και να κερδίσεις 50% έκπτωση στο σεμινάριο της επιλογής σου!

Τι θα πρέπει να κάνεις

Απαθανάτισε τις στιγμές σου στο 21o Συνέδριο Fitness! Ανέβασέ τις φωτογραφίες σου στο προφίλ σου στο Facebook με το hashtag #af_fitconvention2016 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις έκπτωση 50% στο σεμινάριο της επιλογής σου!

Όροι και προϋποθέσεις: Δες ΕΔΩ

To Fitness Convention της A.F. Studies διεξάγεται για 21η χρονιά και αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο Fitness στην Ελλάδα που παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις στο Fitness!

Δήλωσε συμμετοχή και μάθε περισσότερα στο http://afstudies.gr/21st-fitness-convention/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News