3 πανεύκολοι τρόποι να γυμναστείς μαζί με τον σκύλο σου!

By

Πόσες φορές νιώθεις ότι βαριέσαι τρελά να βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα; Και όταν το κάνεις, ενώ ξέρεις πώς η βόλτα κάνει καλό στην υγεία του, αισθάνεσαι ότι βαριέσαι τόσο πολύ που δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς για να περάσει η ώρα. Δες τι μπορείς να κάνεις για να γυμναστείς και εσύ και ο σκύλος σου μαζί.

kl_skylos03

Κοιλιακοί και παιχνίδι

Ένας πολύ εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου και να παίξεις με τον σκύλο σου ταυτόχρονα είναι να πάρεις το αγαπημένο του παιχνίδι στο χέρι, να καθίσεις στο έδαφος (σε κάποιο πάρκο της γειτονιάς σου) και να ξεκινήσεις να κάνεις κοιλιακούς. Κάθε φορά που θα σηκώνεσαι από το έδαφος θα κάνεις πως πετάς το παιχνίδι του. Κάνε 4 επαναλήψεις και στην τέταρτη πέτα το παιχνίδι. Ξεκουράσου μέχρι να στο φέρει πίσω ο σκύλος σου και κάνε άλλες 4 επαναλήψεις. Ξαναπέτα το και συνέχισε την ιδια διαδικασία μέχρι να βαρεθείς εσύ ή ο σκύλος σου. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε άσκηση. Μπορείς, για παράδειγμα, να κάνεις 4 πους απς και στο τέταρτο να πετάς το παιχνίδι.

kl_skylos02

Ανεβοκατέβασμα σκάλας

Πρόκειται για μια πραγματικά πολύ εύκολη άσκηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας με τον σκύλο σου στα πιο κοντινά σκαλιά και να αρχίσετε να ανεβοκατεβαίνετε παρέα. Για να γυμνάζεσαι ακόμα περισσότερο μπορείς κάθε φορά να αλλάζεις τον τρόπο που ανεβαίνεις τα σκαλιά. Μπορείς να παραλείπεις ένα σκαλί ή να ανεβαίνεις με κουτσό.

kl_skylos01

Καθίσματα

Άλλος ένας τρόπος για να γυμναστείτε μαζί είναι να στέκεσαι εσύ σε στάση καθίσματος και να κρατάς το παιχνίδι του σκύλου σου στο χέρι. Κράτα το μπροστά στον σκύλο σου αλλά σε σημείο που να μην μπορεί να το φτάσει. Κάθε φορά που σηκώνεσαι από το κάθισμα σήκωνε το παιχνίδι όσο πιο ψηλά μπορείς για να πηδάει ο σκύλος σου να το φτάσει. Έτσι θα γυμνάζεστε και οι δύο.

Εσύ πώς γυμνάζεσαι με τον σκύλο σου; Τι κάνεις για να μην βαριέσαι όταν τον βγάζεις βόλτα;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News