4 λόγοι για να ξεκινήσεις τώρα σχοινάκι!!!

By

Πήγαινε πίσω λίγο στα παιδικά σου χρόνια και ξέθαψε το αγαπημένο σου σχοινάκι. Το σχοινάκι αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να γυμναστείς με αποτέλεσμα, ενώ δρα και ως το τέλειο αγχολυτικό.

Δες γιατί πρέπει να ξεκινήσεις τώρα σχοινάκι:

sxoinaki-2

Για να εκτονώσεις το άγχος σου

Κάνε σχοινάκι για 5-10′ σε χαλαρούς ρυθμούς ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική. Συγκεντρώσου στον ήχο της μουσικής και κάνε σχοινάκι είναι το τέλειο αγχολυτικό.

Για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση

Ξεκίνα σε μέτριο βαθμό δυσκολίας για 1′ για να ζεσταθείς, ξεκουράσου για 30 λεπτά και επανάλαβε το σετ αυτό για 8-12 φορές. Κάθε εβδομάδα πρόσθεσε αλλά 10 δευτερόλεπτα σε κάθε σετ και προσπάθησε να μην κάνεις όλα τα διαλείμματα. Θα δεις τη διαφορά!

sxoinaki

Για να τονώσεις τη μυική σου μάζα

Κάνε σχοινάκι για 5′, με την ίδια άσκηση ή διαφορετικές παραλλαγές και μετά 5 ασκήσεις ενδυνάμωσης με βαράκια ή λάστιχο. Επανάλαβε 2-3 φορές συνολικά.

Για να καις περισσότερο

Κάνε τη βασική άσκηση με το σχοινάκι για 5′ σε γρήγορο ρυθμό χωρίς διάλειμμα. Συνέχισε με διάφορες παραλλαγές αναπηδήσεων για 5′, με μέτριο ρυθμό. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα πάλι με τη βασική άσκηση για 5′, εναλλάσσοντας το ρυθμό κάθε περίπου 30 δευτερόλεπτα από μέτριο σε γρήγορο και από γρήγορο σε μέτριο.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News