Επιστροφή στα Βασικά: Αυτά είναι τα fitness trends του 2017!

By

 Εγώ είμαι εδώ για να σου πω πώς θα γυμναστείς φέτος.

Τα trends έχουν βγει και θα σου πω ένα… επιστροφή στα βασικά! Το 2017 θα δούμε μια επιστροφή στα βασικά είδη γυμναστικής. Η παραδοσιακή γυμναστική έχει αποδειχτεί πως έχει αποτελέσματα και αυτός είναι και ο λόγος που έρχεται και πάλι στη ζωή μας.

keep_trends02

Aerobic Θυμάσαι που η μαμά σου γυμναζόταν με τις βιντεοκασέτες της Jane Fonda. Αν δεν τις έχει πετάξει, βρες τις και ξεκίνα. Το κλασικό aerobic επιστρέφει δυναμικά και συνδυάζεται με τον χορό. Ποιος δεν θέλει άλλωστε να γυμνάζεται και να διασκεδάζει ταυτόχρονα ακούγοντας την αγαπημένη του χορευτική μουσική;

Γυμναστική εκτός σπιτιού Επιτέλους ο τρόπος που μου αρέσει να γυμνάζομαι γίνεται trend. Η γυμναστική εκτός σπιτιού (σε πάρκα και γήπεδα) γίνεται της μόδας και σε φέρνει και πιο κοντά στη φύση. Δοκίμασέ την και εσύ και θα διαπιστώσεις πως ό,τι έκανες μέχρι τώρα ανήκει στο παρελθόν.

keep_trends03

TRX Το κλειδί είναι η απλότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που το TRX θα εξακολουθήσει να ανεβαίνει μιας και για να γίνει μια προπόνηση με αυτό χρειάζεται μόνο ένα αντικείμενο ενώ αυτά που προσφέρει είναι πάρα πολλά (αερόβια άσκηση και ασκήσεις ενδυνάμωσης σε ένα).

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News