Η μια και μοναδική αλλαγή που έκανα και άρχισα να χάνω βάρος τρέχοντας!

By

Ξεκίνησα να τρέχω με το που τελείωσα το σχολείο προκειμένου να αποκτήσω το σώμα που πάντα ήθελα. Έμαθα πολλά στην πορεία και πολλά περισσότερα όταν μπήκα στη Γυμναστική Ακαδημία. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, έχω μάθει το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να ξέρεις για να μπορέσεις να χάσεις βάρος τρέχοντας.

Το μυστικό βρίσκεται στη διαδρομή που κάνεις τρέχοντας και στο ρυθμό με τον οποίο τρέχεις. Είναι προτιμότερο να βρεις μια δύσκολη διαδρομή που θα είναι πρόκληση για σένα, που θα περιλαμβάνει και λίγη ανηφόρα, λίγο ανώμαλο δρόμο-αν αυτό είναι εφικτό-και μερικές “δυσκολίες” που θα σε κάνουν να αλλάζεις το ρυθμό με τον οποίο τρέχεις.

kl_treksimo02

Έτσι, δεν θα χρειάζεται να τρέχεις με τις ώρες. Θα τρέχεις λίγο και θα καις πολύ. Και μάλιστα θα το καταλάβεις με το που θα ξεκινήσεις να κάνεις μια τέτοια διαδρομή. Θα νιώσεις το σώμα σου, τα χέρια, τα πόδια και τα οπίσθιά σου να καίνε.

Το μυστικό, λοιπόν, είναι να μάθεις να τρέχεις έξυπνα και όχι περισσότερο. Δοκίμασε το παραπάνω “κόλπο” και θα με θυμηθείς.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα