ζάχαρη

Κόβει την ανάσα το κορμί μιας 70χρονης! Έκοψε την ζάχαρη και έγινε άλλος άνθρωπος

By

Η Carolyn Hartz είναι σχεδόν 70 ετών ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τις συνομήλικες της… μιας και δεν τρώει ζάχαρη και για αυτό διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν και μοντέλα.

ζάχαρη

Η ίδια διατηρεί το εντυπωσιακό της κορμί κάνοντας υγιεινή διατροφή και γυμναστική ενώ κοιμάται πάντα 8 ώρες. Ωστόσο, το μεγάλο της μυστικό για το κορμί της είναι ότι εδώ και 28 χρόνια δεν έχει φάει ζάχαρη.

Η αποχή από τη ζάχαρη

Όλα ξεκίνησαν όταν η Carolyn Hartz διαγνώστηκε με προ – διαβήτη και τότε αναγκάστηκε να κόψει την ζάχαρη. Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει ότι πριν από αυτό ήταν εθισμένη στη ζάχαρη.

Αλλά τα τελευταία 28 χρόνια έχει καταφέρει να την αποβάλλει ολοκληρωτικά από την διατροφή της και αντ’ αυτού καταναλώνει ξυλιτόλη (πρόκειται για οργανική ουσία, που χρησιμοποιείται ως φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης και υπάρχει σε πολλά φρούτα και λαχανικά).

Οι συμβουλές της

«Πρώτον πρέπει να προσέχεις τι βάζεις στο στόμα σου και δεύτερον πρέπει να κουνάς και λίγο τα πόδια σου», λέει η Carolyn, που ασκείται επίσης φανατικά. «Δεν έχω φάει ζάχαρη εδώ και 28 χρόνια. Ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί ήμουν εθισμένη σε αυτή, αλλά πιστεύω ότι αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που έχω κρατήσει τον εαυτό μου υγιή και το σώμα μου σε φόρμα. 

Η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλες γυναίκες», προσθέτει.

Δες περισσότερες συμβουλές για την διατροφή εδω

Δες φωτογραφίες της

#carolynhartz This gorgeous woman is my inspiration! #nosugar #healthy #healthylifestyle #inspiration ????and did I mention she is 70!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jen (@zeb.jennifer) στις Αύγ 4, 2017, 4:41πμ PDT

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News