Οι 6 ασκήσεις που θα σου χαρίσουν πιο λεπτά πόδια!

By

Τώρα που σιγά-σιγά θα ανοίξει ο καιρός χρειαζόμαστε πιο αδύνατα μπουτάκια (όπως λέει και ο 15 μηνών γιος μου) για να μπορούμε να φοράμε χωρίς ντροπή τα σορτσάκια μας και τις μίνι φούστες μας.

Για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζεται να γυμνάσουμε λίγο τους μηρούς μας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους λεπτύνουμε.

Σου έχω ένα πρόγραμμα γυμναστικής που στοχεύει στην συγκεκριμένη περιοχή των μηρών και μπορείς να κάνεις καθημερινά για να δεις σύντομα το αποτέλεσμα που αναζητάς.

Δες τι πρέπει να κάνεις.

Οι ασκήσεις που θα κάνεις είναι έξι και μπορείς να τις κάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεν χρειάζεται να έχεις εξοπλισμό και θα σου φέρει γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα… αρκεί να είσαι συνεπής.

Sumo Squats

Άνοιξε τα πόδια σου αρκετά (πιο έξω από το ύψος των ώμων) με τις μύτες των ποδιών να δείχνουν προς τα έξω. Κάνε καθίσματα όσο πιο χαμηλά μπορείς. Κάνε συνολικά 20 επαναλήψεις.

Side Leg Raises

Από όρθια στάση και με τα πόδια κλειστά απλά σήκωνε το δεξί σου πόδι στο πλάι όσο πιο ψηλά μπορείς. Κατέβαζε και επαναλάμβανε. Κάνε 40 επαναλήψεις από τη μια μεριά και άλλες 40 από την άλλη.

Deep Side Lunges

Από όρθια στάση και με ελαφρώς ανοιχτά πόδια κάνε βαθιές προβολές από τη μια μεριά. Κάνε 20 προβολές και έπειτα άλλες 20 από την άλλη.

Leg Extensions

Κάτσε στα γόνατα και ακούμπα και τους αγκώνες σου στο έδαφος. Σήκωνε ελαφρώς λυγισμένο το ένα σου πόδι προς τα πάνω και κάνε 20 επαναλήψεις. Έπειτα κάνε το ίδιο και με το άλλο πόδι.

Side Leg Extensions

Πάλι κάτσε στα γόνατα και ακούμπα και τις παλάμες σου στο έδαφος. Σήκωνε λυγισμένο το ένα σου πόδι προς το πλάι και κάνε 20 επαναλήψεις. Κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

Side Leg Raises

Ξάπλωσε στο έδαφος στο πλάι και σήκωνε το ένα σου πόδι όσο πιο ψηλά μπορείς. Κάνε 40 επαναλήψεις. Έπειτα γύρνα από την άλλη μεριά και κάνε άλλες 40 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα