Οι καλύτερες ασκήσεις για να λεπτύνεις τη μέση σου!!

By

Είναι από τα σημεία που πολλές γυναίκες θέλουν να διορθώσουν πάνω τους.

Η μέση είναι ένα σημείο που πολλές θέλουν να τονίσουν και δυσκολεύονται γιατί η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα “δύσκολο” σημείο.

Δες παρακάτω μερικές πολύ καλές ασκήσεις που θα σου φέρουν τα πολυπόθυτα αποτελέσματα σύντομα ειδικά αν τις κάνεις τακτικά.

V Sit Twists Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατά σου λυγισμένα. Σήκωνε τον κορμό σου από το έδαφος και πήγαινέ τον μια δεξιά και μια αριστερά. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

Standing Cross Crunches Από όρθια στάση και με ανοιχτά τα πόδια στον ύψος των ώμων, φέρε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Σήκωνε εναλλάξ το ένα σου γόνατο όσο πιο ψηλά μπορείς και προσπάθησε να το ενώνεις με τον αντίθετο αγκώνα. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα και μετά άλλαξε πόδι και αγκώνα.

Windshield Wipers Από ξαπλωτή στάση με τα χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων σήκωσε τα γόνατά σου και πήγαινέ τα μια δεξιά και μια αριστερά. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

Side Jackknives Ξεκίνα από το πλάι. Σήκωνε τον κορμό και τα πόδια σου ταυτόχρονα και προσπάθησε να τα φέρνεις όσο πιο κοντά γίνεται. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

Elbow Plank Μείνε στη στάση της σανίδας για 1 ολόκληρο λεπτό. Μπορείς μέρα με τη μέρα να αυξάνεις τον χρόνο παραμονής σε αυτήν τη στάση.

Side Plank Κάνε πάλι σανίδα αλλά αυτή τη φορά στάσου στο πλάι. Μείνει εκεί για 1 λεπτό  και έπειτα γύρνα από την άλλη μεριά. Μείνε εκεί για άλλο 1 λεπτό.

Κάνε όλες τις ασκήσεις από 3 φορές και ξεκουράσου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News