Οι κοιλιακοί της τεμπέλας! Ένα 20λεπτο πρόγραμμα που δεν θα σε κουράσει

By

Βαριέσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι; Λογικό τώρα που έχει και κρύο έξω. Το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις στα ζεστά για όσο περισσότερο γίνεται.

Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί πέρα από τις υποχρεώσεις σου που τρέχουν πρέπει και να γυμναστείς. Εσύ δεν είπες ότι θέλεις κοιλιακούς πλάκα μέχρι το καλοκαίρι; Ε, πρέπει να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ!

Θα τα βρούμε, λοιπόν, κάπου στη μέση. Θα σου δώσω ένα 20λεπτο πρόγραμμα το οποίο μπορείς να κάνεις χωρίς να σηκωθείς όρθια.

Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Windshield Wipers Από ξαπλωτή στάση σηκώνεις τα πόδια σου σε ευθεία έτσι ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία με τον κορμό σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα πηγαίνεις μαζί δεξιά και αριστερά. Πήγαινε όσο πιο χαμηλά μπορείς χωρίς να ακουμπάς το έδαφος.

7 ασκήσεις για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες!

Slow leg lifts Πάλι από οριζόντια στάση απλά σήκωνε τα πόδια σου ταυτόχρονα σε τρεις χρόνους… πιο χαμηλά, λίγο πιο ψηλά, πιο ψηλά.

Scissor Kicks Κάνε ψαλιδάκια κάνοντας μεγάλα ανοίγματα.

Toe tap crunches Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά ταυτόχρονα, να τα σταυρώνεις και να επιστρέφεις στη θέση σου.

Hip dips Έλα στη στάση της σανίδας (σε κουράζω τώρα, ε;) και απλά πήγαινε τον γοφό σου μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά.

Elbow plank Κάτσε στη στάση της σανίδας για όσο περισσότερο μπορείς.

Κάνε όλα τα παραπάνω και επανέλαβε όσες φορές μπορείς. Αν δεν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου απλά κάνε όλες τις ασκήσεις από μια φορά. Σε κάθε άσκηση κάνε 20 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News