Όσο περισσότερο ιδρώνεις τόσο περισσότερο βάρος χάνεις; Οι ειδικοί απαντούν…

By

Συνήθως οι περισσότεροι από εμάς -και εγώ ανάμεσα σε αυτούς- θεωρούμε ότι όσο περισσότερο ιδρώνουμε τόσο περισσότερο βάρος χάνουμε. Πόσο, όμως, πρέπει να ιδρώσεις για να είσαι σίγουρη ότι ο ιδρώτας σου θα φέρει αποτελέσματα;

Οι ειδικός σε τέτοια θέματα Meghan Nagel είπε σχετικά: “Το πόσο θα ιδρώσεις δεν είναι το καλύτερο κριτήριο ότι έχεις γυμναστεί αποτελεσματικά. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του εσωτερικό μηχανισμό πράγμα που σημαίνει πως δεν ιδρώνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι άνθρωποι γίνονται κατακόκκινοι μετά από ένα απλό περπάτημα και κάποιοι άλλοι χρειάζονται ώρες γυμναστικής για να ρίξουν μια στάλα ιδρώτα” (έτσι ακριβώς είμαι και εγώ).

Τι γίνεται, όμως, με τις σάουνες και την hot yoga;

Οι ειδικοί λένε ότι αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους καθώς το σώμα σου προσπαθεί να δροσιστεί μέσα σε συνθήκες μεγάλης ζέστης. Μπορείς όμως πολύ εύκολα να πάθεις αφυδάτωση. Πίνε απλά πολύ νερό πριν από μια τέτοια προπόνηση ή δραστηριότητα.

Επομένως, το να ιδρώνεις υπερβολικά πολύ κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. Αντιθέτως συγκεντρώσου στο να κάνεις ασκήσεις μεγάλης έντασης έτσι ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Leanna έχασε 15 κιλά μετά τη γέννηση του παιδιού της κάνοντας αυτό!

Κατάφερε να χάσει 15 κιλά κάνοντας γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα και τρώγοντας πίτσα. Δες αναλυτικά τι έκανε… Μετά...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Ρωτήσαμε μια trainer πόσο συχνά πρέπει να περπατάς για να χάσεις βάρος και η απάντησή της θα σε εκπλήξει

Αν είσαι νέα στο θέμα “άσκηση” τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις βάλει τουλάχιστον προς το παρόν μόνο το...
Διαβάστε Περισσότερα