Πώς κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά η Rebel Wilson;

By

Η ηθοποιός έχει αφήσει άφωνους τους θαυμαστές της χάνοντας πάρα πολλά κιλά σε ένα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας πως όλα είναι στο μυαλό μας.

Η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν ότι το 2020 αποφάσισε να επικεντρωθεί στο σώμα και την υγεία της και αυτό την οδήγησε στο να καταφέρει να χάσει 33 ολόκληρα κιλά.

Ποια δίαιτα ακολούθησε; Την Mayr Method!

H Mayr Method είναι ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής 14 ημερών το οποίο επικεντρώνεται στην κατανάλωση λαχανικών και τροφών πλούσιων σε πρωτεϊνες. Πώς μένεις μακριά από το junk food; Μαθαίνοντας να ακους το σώμα σου και να τρως όποτε το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Η μέθοδος αυτή δεν είναι δίαιτα μιας και μπορείς να την ακολουθείς μια ολόκληρη ζωή. Σου μαθαίνει να τρως σωστά και να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές μέσα στην ημέρα σου. Οι τροφές που σου λέει να αποφεύγεις είναι αυτές που περιέχουν γαλακτοκομικά, καφεϊνη και γλουτένη ενώ καλό είναι να αποφεύγεις και τις επεξεργασμένες τροφές.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη διατροφή καλό είναι να τρως ωμές τροφές μέχρι τις 4 το απόγευμα, να μειώσεις την κατανάλωση υδατανθράκων και να μην έχεις άγχος. Το άγχος είναι αυτό που σε κάνει να κάνεις κακές διατροφικές επιλογές.

Όσο για την γυμναστική που έκανε η ηθοποιός… δεν πιέστηκε ποτέ. Η Mayr Method προτείνει περπάτημα, hiking, μπαλέτο, ασκήσεις εδάφους και γενικότερα σπορ που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το σημαντικό είναι να κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ και όχι να καταπιέζεσαι ακόμα και στο θέμα της γυμναστικής. Έχεις πολλά που σε αγχώνουν μέσα στην ημέρα σου. Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει και το θέμα της άσκησης.

Πώς θα καταφέρεις να χάσεις και εσύ τα κιλά που σε ταλαιπωρούν;

1. Τρώγε τα γεύματά σου σε μικρότερα πιάτα. Αυτό πάντα βοηθάει.
2. Πίνει νερό ανάμεσα στα γεύματά σου.
3. Προσπάθησε να τρως μικρά γεύματα για να συνηθίσεις σε μικρότερες ποσότητες φαγητού.
4. Μην τρως πολύ και μάλιστα αργά το βράδυ.
5. Προσπάθησε να κοιμάσαι καλά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News