Πρέπει να δεις τους κοιλιακούς της 53χρονης Halle Berry!

By

Έχει δύο παιδιά και είναι fitness freak. Αν την ακολουθείς στο Instagram θα το έχεις ήδη καταλάβει. Αν δεν την ακολουθείς καιρός να το κάνεις! Θα εμπνευστείς πολύ!

Η 53χρονη Halle Berry τον τελευταίο καιρό δεν γυμναζόταν μόνο για προσωπική ευχαρίστηση και υγεία αλλά και για να εμφανιστεί με τους κοιλιακούς της έξω στην νέα της ταινία.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τους κοιλιακούς της να φαίνονται και εμείς πάθαμε πλάκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy #FitnessFriday, everyone! There’s no better feeling than setting a goal and smashing it. One of my goals for #BruisedTheMovie? Ripped Abs – and today? I finally got them, and it feels unbelievable! This #FitnessFriday, I encourage you guys to set your bar. What is your fitness goal? Set the BAR higher than you think, share your goal in the comments and HOLD yourself to it. The work won’t be easy, but that pay off? Worth every damn second. In the meantime, head to stories for my #BruisedTheMovie workout, courtesy of my performance coach @mubarakmalik, aka “Bar” and put that inner-warrior to the test! Happy Friday! ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βάζεις έναν στόχο και να τον καταρρίπτεις. Ένας από τους στόχους μου για την ταινία Bruised; Κοιλιακοί πέτρα και σήμερα; Επιτέλους τους απέκτησα και νιώθω απίστευτα. Σας ενθαρρύνω να βάλετε ψηλά τον πύχη. Ποιος είναι ο fitness στόχος σας; Βάλτε τον πύχη πιο ψηλά από ότι νομίζετε ότι μπορείτε να φτάσετε. Η δουλειά που θα έχετε να κάνετε δεν θα είναι εύκολη αλλά το αποτέλεσμα θα δείτε ότι θα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο κούρασης και εξάντλησης”.

Την λατρεύουμε!

You may also like

Hot News