Η προπόνηση της Sofia Vergara που μπορείς να κάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι!

By

Μπορεί να μην γυμναζόταν καθόλου στο παρελθόν αλλά πλέον έχει βάλει την σωστή διατροφή και την άσκηση στην καθημερινότητά της.

Η Sofia Vergara που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να διατηρεί το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση.

Η personal trainer της ηθοποιού και πρώην μπαλαρίνα, Jennifer Yates, προπονεί την Vergara τα τελευταία 3 χρόνια και μας δείχνει ποιες ασκήσεις κάνει η ηθοποιός για κάψιμο θερμίδων κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και μετά.

Decline Wall Plank

Κάνεις το κλασικό plank μόνο που τα πόδια σου ακουμπάνε στον τοίχο και σχηματίζεις ένα τρίγωνο με αυτόν. Μείνει για 30-60 δευτερόλεπτα, ξεκουράσου για 10 και επανέλαβε συνολικά 3 φορές.

The Clam

Ξάπλωσε στο πλάι με ένα λάστιχο στους γλουτούς. Λύγισε τα γόνατα και σήκωσε τους αστραγάλους από το πάτωμα. Ανοιγοκλεινε τα γόνατά σου. Κάνε το ίδιο για 60 δευτερόλεπτα από τη μια μεριά και έπειτα από την άλλη.

Bungee

Ξεκίνα στα 4. Πέρνα το λάστιχο στο ένα σου γόνατο και στο πέλμα του άλλου ποδιού. Σήκωνε το ένα πόδι προς τα πάνω και κατέβαζε. Κάνε το ίδιο για 60 δευτερόλεπτα. Άλλαξε πόδι.

Hamstring Curl

Ξάπλωσε ανάσκελα. Βάλε τη μια σου φτέρνα πάνω σε ένα foam roller. Σήκωσε το άλλο σου πόδι ψηλά. Κάνε το ίδιο για 60 δευτερόλεπτα και μετά άλλαξε πόδι.

Wall sit

Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Κάνε πως κάθεσαι στον τοίχο χωρίς να υπάρχει καρέκλα από κάτω. Μείνει εκεί για τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News