Η προπονήτρια της Kim Kardashian σου δίνει 4 τρόπους να γυμναστείς όταν δεν θέλεις με τίποτα να το κάνεις!

By

Η αλήθεια είναι πως για πολλούς η γυμναστική είναι αναγκαίο κακό. Αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που όχι μόνο δεν αγαπούν τη γυμναστική αλλά δεν έχουν και χρόνο να την κάνουν, τότε πρέπει να διαβάσεις παρακάτω.

Η Kim Kardashian στα 39 της χρόνια έχει ωραιότερο και πιο γυμνασμένο σώμα από ποτέ. Αυτό το οφείλει στην προπονήτριά της η οποία κατάφερε να την βάλει σε τάξη και να της χαρίσει αυτό το εκπληκτικό κορμί.

Η Μelissa Alcantara αφού κατάφερε και η ίδια να χάσει αρκετά κιλά και να γινει πιο fit από ποτέ είναι πίσω από το όμορφο σώμα της celebrity. Η Kim Kardashian την πρόσεξε στο Instagram και της ζήτησε να μετακομίσει από την Νέα Υόρκη στην California για να την προπονεί. Έτσι και έγινε. Από τότε η Melissa προπονεί την Kim 5-6 φορές την εβδομάδα.

Ποια είναι, όμως, τα μυστικά για να μπορέσεις να γυμναστείς και να μπεις σε ένα πρόγραμμα αν μισείς τη γυμναστική; Η Melissa Alcantara σου λέει.

Βρες παρέα Είναι εύκολο να πεις “θα ξεκινήσω από αύριο” και την επόμενη μέρα απλά να μην ξεκινήσεις. Αν, όμως, έχεις κανονίσει με παρέα να ξεκινήσετε μαζί είναι πιο εύκολο να τηρηθεί το πρόγραμμα.

Οργανώσου Φτιάξε ένα πρόγραμμα με τις μέρες που θα γυμνάζεσαι αλλά και τι ακριβώς θα κάνεις. Βάλε μικρούς στόχους και εύκολους για να είναι πιο πιθανό να τους τηρήσεις.

Γυμνάσου το πρωί Ξεκίνα την ημέρα σου με γυμναστική έτσι ώστε να φύγει “από πάνω σου” το θέμα “προπόνηση”. Όσο πιο αργά το αφήνεις τόσο πιο πιθανό είναι να μην το κάνεις.

Γυμνάσου για σένα Μην το κάνεις για να αρέσεις στους γύρω σου. Καν’το για σένα. Όσο τηρείς το πρόγραμμά σου και δεν ακυρώνεις τις προπονήσεις σου, τόσο πιο καλά θα νιώθεις.

Κάνε όσο λιγότερα γίνεται Αν δεν σου αρέσει η άσκηση τότε 2-3 ασκήσεις που θα σου παίρνουν 15-20 λεπτά για να τις κάνεις είναι το καλύτερο για σένα. Φρόντισε να αφιερώνεις μόνο 15 λεπτά την ημέρα στο να κάνεις αυτές τις ασκήσεις και μην κάνεις τίποτα άλλο για αρχή. Να δεις που στην πορεία θα σου έρθει η όρεξη και για περισσότερα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News