Προβολές ή Καθίσματα: Ένας celebrity trainer σου λέει τι είναι καλύτερο!

By

Η ετιμυγορία μπορεί να σε εκπλήξει!

Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι κορμάρες όπως η Ariana Grande, η Nina Dobrev και η Behati Prinsloo έχουν σμιλέψει τα οπίσθιά τους χωρίς να έχουν κάνει ούτε ένα κάθισμα; Πίστεψέ το γιατί αυτή είναι η αλήθεια και ο celebrity trainer Harley Pasternak έρχεται να το επιβεβαιώσει.

“Υπάρχουν εκατομμύρια ασκήσεις για τους γλουτούς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλες είναι καλές”, λέει ο Pasternak η οποία στο παρελθόν έχει δουλέψει με την Lady Gaga, την Hilary Duff και την Rihanna. “Τα squats δεν είναι μια καλή άσκηση για τους γλουτούς και προσωπικά δεν κάνω ποτέ squats με τους πελάτες μου”.

Ο personal trainer λέει ότι για να είναι αποτελεσματικό ένα squat θα πρέπει να το κάνεις με βάρη και μάλιστα με πολλά βάρη πράγμα που όμως μπορεί να επιβαρύνει την πλάτη σου και την σπονδυλική σου στήλη.

Εναλλακτικά ο Harley προτείνει άλλες ασκήσεις ιδανικότερες για τέλειους γλουτούς. Η αγαπημένη του είναι οι προβολές. Και όταν λέμε προβολές εννοούμε όλων των ειδών τις προβολές.

Για να κάνεις μια σωστή προβολή κάνε το εξής: Στάσου όρθια και κάνε ένα μεγάλο βήμα προς το μπροστά. Από εκεί που είσαι λύγισε τα γόνατά σου και χαμήλωσε το σώμα σου έτσι ώστε τα πόδια σου να σχηματίζουν γωνία 90 μοίρες. Μείνε για 30-60 δευτερόλεπτα και κάνε το ίδιο από την άλλη μεριά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News