Πώς να χάσεις 8 κιλά σε 2 εβδομάδες: Αυτά τα 10 tips θα βοηθήσουν!

By

Είναι πανεύκολο αρκεί να δεσμευτείς για δύο εβδομάδες. Μετά απλά θα κάνεις μια συντήρηση των κιλών σου.

Οι παρακάτω συνήθειες που σου λέω να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου ουσιαστικά πρέπει να συνεχίσεις να τις έχεις για όλη σου τη ζωή. Δες τι ακριβώς σου προτείνω και θα καταλάβεις.

Το θέμα δεν είναι απλά να χάσεις 10 κιλά μέσα σε δύο εβδομάδες. Το θέμα είναι να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα σε βοηθήσει να είσαι στα κιλά που θέλεις να είσαι για πάντα.

Βάλε το νερό στην καθημερινότητά σου. Καταρχάς αντικατέστησε οτιδήποτε άλλο πίνεις (ποτά, μπύρες, αναψυκτικά) με νερό. Και όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται πίνονται 8 ποτήρια νερό την ημέρα μπορεί να κάψεις και 200 θερμίδες χωρίς να κάνεις τίποτα.

Κράτα ημερολόγιο διατροφής. Πάρε ένα απλό ημερολόγιο και ένα στιλό και άρχισε να γράφεις τι ακριβώς τρως κάθε μέρα. Θα διαπιστώσεις τι είναι αυτό που σε παχαίνει και δεν το υπολογίζεις.

Απέφευγε το λευκό ψωμί και τα μακαρόνια. Οτιδήποτε σε λευκό καλύτερα να το βγάλεις από τη διατροφή σου. Δεν σου κάνει καλό και σε παχαίνει. Αντικατέστησε το λευκό ψωμί με ολικής άλεσης και τα λευκά μακαρόνια με καστανά. Επίσης βάλε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σου.

Γίνε πιο ενεργητική μέσα στην ημέρα σου. Παίξε περισσότερο με τα παιδιά σου, πήγαινε όπου αυτό είναι εφικτό με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Άρχισε να κινείσαι στην καθημερινότητά σου.

Πιες καφέ μια ώρα πριν γυμναστείς. Θα σου δώσει έξτρα ενέργεια χωρίς καθόλου θερμίδες.

Βρες χρόνο να βγάλεις το άγχος και το στρες από πάνω σου. Αφιέρωσε 30 λεπτά την ημέρα στον εαυτό σου. Χαλάρωσε, κάνε λίγο διαλογισμό και ό,τι άλλο σε βοηθάει να ξεαγχωθείς.

Κόψε το junk food. Αν θέλεις να χάσεις 10 κιλά σε 2 εβδομάδες τότε το junk food πρέπει να γίνει παρελθόν. Βγαλ’το εντελώς από τη διατροφή σου. Και μετά το πέρας, όμως, των δύο εβδομάδων αν, για παράδειγμα, θέλεις να φας σουβλάκι, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι. Δες εδώ τη συνταγή για το πιο νόστιμο ασιατικό σουβλάκι αλλά και το πιο υγιεινό ελληνικό σουβλάκι.

Συνδυαστικά μπορείς να κάνεις στο σπίτι και τις παρακάτω ασκήσεις.

12 squats

12 mountain climbers

12 burpees

12 tricep dips

12 δευτερόλεπτα σανίδα

12 πους απς

12 jumping jacks

12 russian twists

12 προβολές

12 sit ups

12 butt kicks

Κάνε τις παραπάνω ασκήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να συνεχίσεις να καις και μετά το τέλος τους.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News