Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά γρήγορα; 5 ασκήσεις που έχουν αποτέλεσμα!

By

Είμαστε λιγότερο από 3 μήνες μακριά από το καλοκαίρι και τώρα είναι η ώρα να κάνουμε λίγη παραπάνω (έως πολύ παραπάνω) γυμναστική μπας και καταφέρουμε να βγούμε με ένα αξιοπρεπές σώμα στην παραλία.

Θα το πω και θα το ξαναπώ πως αν νιώθεις καλά με το σώμα σου όπως ακριβώς είναι τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν, όμως, νιώθεις ότι και φέτος το καλοκαίρι θα θέλεις να τυλίγεσαι με την πετσέτα κάθε φορά που θα βγαίνεις από τη θάλασσα, τότε καλό είναι να κάνεις κάτι για να νιώθεις πάνω από όλα εσύ καλύτερα.

Η επίπεδη κοιλιά είναι το ζητούμενο για πολλές γυναίκες. Οι παρακάτω 5 ασκήσεις λειτουργούν και θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις καθημερινά από τώρα μέχρι να βγεις στην παραλία.

Alternate Heel Touchers Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σου λυγισμένα. Έτσι όπως είσαι ξαπλωμένη πήγαινε μια δεξιά και μια αριστερά με στόχο  να πιάνεις το αντίστοιχο πόδι κάθε φορά με το χέρι σου. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Κοιλιακοί Κάνε τους κλασικούς κοιλιακούς με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Bicycles Βάλε πάλι τις παλάμες σου πίσω από το κεφάλι και κάνε με τα πόδια σου σαν να κάνεις ποδήλατο. Επανέλαβε 15 φορές.

Bird Dogs Κάτσε στα τέσσερα και σήκωνε δεξί πόδι με αριστερό χέρι και αριστερό πόδι με δεξί χέρι εναλλάξ. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Mountain Climbers Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας και φέρνε μια το ένα σου γόνατο στο στήθος και μια το άλλο. Κάνε 15 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News