Τέσσερα απλά tips για τέλειους γλουτούς

By

Κορίτσια… η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και όλες προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την μεγάλη “έξοδο”… αυτή στην παραλία. Για αυτό ο personal trainer Στιβ Μέλορ μας αποκαλύπτει fitness μυστικά για να αποκτήσουμε σέξι οπίσθια λίγο πριν φορέσουμε το μπικίνι.

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος εκγύμνασης;

«Επιλέξτε έντονα workouts που περιλαμβάνουν προβολές, καθίσματα, τρέξιμο, βάρη, kickboxing και οτιδήποτε ενεργοποιεί την περιοχή των μηρών».

Πώς πρέπει να κάνουμε προβολές;

«Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι γλουτοί θα πρέπει να κατεβαίνουν πιο χαμηλά από το ύψος των γονάτων. Μόνο τότε δραστηριοποιούνται οι μύες σε αυτή την περιοχή. Προσοχή, για να αποφύγετε τραυματισμούς, φροντίστε τα γόνατα να μην εξέχουν από τις μύτες των ποδιών».

Πιλάτες ή γιόγκα;

«Το πιλάτες σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή άσκηση, όμως δεν έχει επίδραση στους γλουτούς. Αντίθετα η γιόγκα είναι πιο αποτελεσματική. Κάποιες στάσεις, π.χ. της σαύρας και του περιστεριού, εστιάζουν ακριβώς σε αυτό το σημείο και ενισχύουν την ευλυγισία».

Ασκήσεις για σφιχτούς γλουτούς

  • Δοκιμάστε να ξαπλώσετε μπρούμυτα με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια παράλληλα στο σώμα. Σηκώστε τα πόδια και σφίξτε τους γλουτούς κάνοντας 15 επαναλήψεις.
  • Περάστε ένα λάστιχο γύρω από τους αστραγάλους. Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά και αρχίστε να περπατάτε έτσι ώστε να νιώθετε πίεση σε αυτό το σημείο.

Υπάρχει λύση για την κυτταρίτιδα;

«Σωστή διατροφή και γυμναστική είναι ο μαγικός συνδυασμός για να την καταπολεμήσετε. Και μια συμβουλή σε όλες τις γυναίκες: μη φοβάστε να σηκώνετε βάρη στο γυμναστήριο. Συμβάλλουν στη σύσφιγξη των μυών και την απώλεια λίπους, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από την όψη φλοιού πορτοκαλιού».

You may also like

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username

Hot News

post-image
LIVE WELL

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/3 έως 25/3: Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και διάθεση να κατακτήσουμε τους στόχους μας

Αν αυτή η εβδομάδα είχε όνομα θα την έλεγαν Ιζνογκούντ. Μπορεί να μη θέλει να πάρει τη θέση κανενός...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Life Coaching LIVE WELL

Κρίσεις πανικού: Όταν η ψυχή σου έχει κουραστεί να είναι δυνατή και να “υπηρετεί” τα “θέλω” των άλλων

Για σχεδόν 27 χρόνια πίστευα ότι εγώ πρέπει πάντα να είμαι δυνατή… “να μην έχω ανάγκη κανέναν”! Μέχρι που...
Διαβάστε Περισσότερα