Θέλεις να χάσεις βάρος; Δοκίμασε αυτήν την εύκολη προπόνηση για 4 εβδομάδες!

By

Σε ό,τι αφορά την απώλεια βάρους η celebrity trainer Harley Pasternak έχει να σου πει πολλά.

Η ίδια έχει πει στο παρελθόν πως πολλές φορές ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις βάρος είναι πιο απλός από ότι νομίζεις. Μπορείς απλά να αρχίσεις να περπατάς περισσότερο.

Γιατί όμως να περπατάς και όχι να τρέχεις; To περπάτημα είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις μέσα στην ημέρα σου όπως αυτή εξελίσσεται. Με το τρέξιμο είναι άλλη η διαδικασία. Πρέπει να προετοιμαστείς γι’αυτό, να φορέσεις τα κατάλληλα παπούτσια και τα κατάλληλα ρούχα, να κάνεις ντους μετά… πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις με το περπάτημα.

Πες μου τον σωματότυπό σου, να σου πω τι γυμναστική να κάνεις

Το πλάνο!

Η Harley πιστεύει ότι για να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει να πάρεις ένα ρολόι που μετράει βήματα. Έτσι θα μπορείς να μετράς καθημερινά τα βήματά σου.

Πρώτη εβδομάδα: 11.000 βήματα κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Κυριακή
Δεύτερη εβδομάδα: 12.000 βήματα κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή
Τρίτη εβδομάδα: 13.000 βήματα κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή
Τέταρτη εβδομάδα: 14.000 βήματα κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή

“Έχασα 35 κιλά και δεν τα ξαναπήρα κάνοντας αυτά τα 3 πράγματα”!

Η αλήθεια είναι ότι και τα 10.000 βήματα την ημέρα για κάποιους ανθρώπους είναι πάρα πολύ όταν η δουλειά τους και η ζωή τους είναι κατά κύριο λόγο καθιστική.

Αν είσαι από αυτούς τότε ξεκίνα απλά μετρώντας τα βήματα που κάνεις μια τυπική μέρα και πρόσθεσε σε αυτά άλλα 1000. Κάθε εβδομάδα που περνάει πρόσθετε άλλα 1000 βήματα. Είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τον στόχο σου και θα χάσεις βάρος.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Πώς να φτιάξεις το δικό σου βούτυρο αμυγδάλου (γιατί είναι πανάκριβο το αγοραστό)!

Η τσιγκουνιά δεν μας αρέσει αλλά όπου μπορούμε καλό είναι να κάνουμε λίγη παραπάνω οικονομία. Το βούτυρο αμυγδάλου είναι...
Διαβάστε Περισσότερα