Θέλεις οπίσθια Βραζιλιάνας; Έτσι θα τα αποκτήσεις!

By

Δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά την ημέρα αλλά μέσα σε ένα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα θα έχεις αποκτήσει τα οπίσθια Βραζιλιάνας που πάντα ονειρευόσουν.

Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και ξεκίνα από σήμερα κιόλας. Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Το καλοκαίρι και το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα δεν είναι πολύ μακριά.

Lunges Οι κλασικές προβολές φέρνουν αποτελέσματα. Κάνε 2 σετ των 15 επαναλήψεων για το κάθε πόδι πριν περάσεις στην επόμενη άσκηση.

Squats Τα καθίσματα με τις μύτες των ποδιών να κοιτάνε προς τα έξω είναι τέλεια. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Hip raise Ξάπλωσε ανάσκελα και ανασήκωσε την λεκάνη σου όσο πιο ψηλά μπορείς. Μείνε σε αυτή τη στάση για 20 δευτερόλεπτα. Κατέβα και ανέβα για ακόμα 2 φορές.

Kickbacks Γύρνα στα τέσσερα και ακούμπα τους αγκώνες σου και τα γόνατά σου στο έδαφος. Σήκωνε το ένα σου πόδι πίσω και ψηλά λυγισμένο και κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Κάνε το ίδιο και με το άλλο σου πόδι.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα