Θέλεις σέξι πόδια και οπίσθια; Κάνε αυτό!

By

Το ωραίο κορμί θέλει θυσίες και αυτή είναι η πραγματικότητα. Ναι, μπορείς να είσαι αδύνατη αλλά για να έχεις ένα γυμνασμένο κορμί θα πρέπει να κοπιάσεις.

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σου χαρίσουν σέξι πόδια και οπίσθια αρκεί να είσαι συνεπής. Κάνε μόνο αυτές τις ασκήσεις για 1 μήνα και θα δεις σίγουρα διαφορά στο κάτω μέρος του σώματός σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Γιατί στα πολλά όλοι δυσκολεύονται και συνήθως τα παρατάνε.

Βάλε στόχο να κάνεις αυτές τις 6 ασκήσεις και τίποτα άλλο και θα δεις ένα άλλο σώμα πολύ γρήγορα. Γιατί μπορεί η διατροφή να είναι το 80% αλλά και η γυμναστική είναι το υπόλοιπο 20% που χρειάζεσαι για ένα τέλειο σώμα.

Bodyweight sumo squats

Με ανοιχτά πόδια κάνε ένα κάθισμα και έπειτα δώσε φόρα και πήδα στον αέρα. Κάνε το ίδιο 15 φορές και έπειτα προχώρα στην επόμενη άσκηση με όσο το δυνατόν λιγότερο διάλειμμα.

One legged row

Ξεκίνα από όρθια στάση με το ένα πόδι λυγισμένο. Σκύψε μπροστά και φέρε το σώμα σου σε ευθεία με το έδαφος. Κάνε 15 επαναλήψεις και από τις δύο μεριές.

Plie Squat Calf Raises

Ξεκίνα με squat και τα πόδια ανοιχτά με τις μύτες να δείχνουν προς τα έξω. Σήκωνε τις φτέρνες σου από το έδαφος και κατέβαινε ξανά. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Bench Glute Raises

Ξεκίνα ξαπλωμένη σε έναν πάγκο. Σήκωνε τα πόδια μόνο από τον πάγκο και ξανακατέβαινε. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Wall Squats

Ξεκίνα ακουμπώντας σε έναν τοίχο. Κατέβαινε χαμηλά μέχρι να κάνεις ένα squat ακουμπώντας στον τοίχο με κλειστά πόδια. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Lateral Lunge

Ξεκίνα από όρθια στάση. Κάνε μια προβολή προς τα δεξιά. Σήκω πάνω και κάνε και πάλι το ίδιο για 15 φορές.

Μόλις τελειώσεις όλες τις ασκήσεις αν αντέχεις κάνε άλλα 2 σετ. Αν νοιώθεις κάποια μέρα πολύ κουρασμένη μπορείς να κάνεις και ένα σετ. Από τις δικές σου αντοχές εξαρτάται.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News