Θέλεις τα τέλεια οπίσθια; Μπορείς να τα έχεις κάνοντας αυτό!

By

Ξέχνα το κλασικό squat και προχώρα λίγο παραπέρα.

Αν θέλεις τα οπίσθιά σου να κοιτάνε στον ουρανό δεν έχεις παρά να βάλεις μερικές λίγο πιο ιδιαίτερες ασκήσεις στο παιχνίδι.

Τα squats δεν γυμνάζουν μόνο τα οπίσθιά σου αλλά και ολόκληρο το κάτω μέρος του σώματός σου συμπεριλαμβανομένων των μηρών, των γλουτών και των κοιλιακιών.

Παρακάτω σου έχω 5 εναλλακτικά squats για να δυσκολέψεις λίγο την κατάσταση και να δεις αποτελέσματα πιο σύντομα.

Plie squat Ξεκίνα με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και λίγο παραπάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι στα στρέψεις τις μήτες των ποδιών προς τα έξω και να κάνεις τα καθίσματά σου κανονικά. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Squat and Lunge Ξεκίνα κάνοντας ένα κλασικό squat και μόλις το ολοκληρώσεις απλά κάνε μια προβολή με το δεξί σου πόδι. Γύρνα πίσω, κάνε άλλο ένα squat και κάνε μια προβολή με το αριστερό σου πόδι. Κάνε συνολικά 30 επαναλήψεις.

Side-to-side Squat Jump Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πηδάς μία δεξιά και μια αριστερά κάνοντας ένα κάθισμα σε κάθε προσγείωση. Κάνε 15 επαναλήψεις από την κάθε μεριά.

Literal Squat Walk Το μόνο που κάνεις εδώ είναι να περπατάς δεξιά και αριστερά σε squat. Αυτό μπορείς να το κάνεις στο σπίτι σου ακόμα και όταν απλά πηγαίνεις από δωμάτιο σε δωμάτιο. Κάνε 15 βήματα από την κάθε μεριά.

Sumo Squat With Pulse on Toes Κανεις κανονικά καθίσματα αλλά στις μύτες των ποδιών σου. Κάνε 15 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News