Τι τρώει καθημερινά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

By

Eίναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, δημοφιλή μοντέλα της Ελλάδας που πλέον έχει κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα της και εργάζεται και ως παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί το τέλειο σώμα της προσέχοντας την διατροφή της. Τι τρώει καθημερινά και δεν παίρνει γραμμάριο;

Η ίδια έχει πει σχετικά με την άσκηση: “Νομίζω ότι οι γυναίκες χρειαζόμαστε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα αερόβια άσκηση για αντοχή και μείωση του στρες – ακόμα και 45 λεπτά περπάτημα αρκούν. Οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε γυμναστική με λίγα βάρη, γιατί μας προσδίδει σφιχτό σώμα. Επίσης, το pilates ισιώνει τον κορμό και μας… ψηλώνει”.

Όσο για το ποια είναι τα δικά της tips fitness…

1. Αν δεν προλάβεις να κάνεις γυμναστική, ρίξ’ το στις δουλειές του σπιτιού και δες τες σαν ένα είδος γυμναστικής.
2. Δοκίμασε να κάνεις kangoo jumps, βα βάλεις δηλαδή τα ειδικά μποτίνια που έχουν ελάσματα και σου δίνουν την αίσθηση του κανγκουρό που πηδά ψηλά. Θα κάψεις μέχρι και 800 θερμίδες!
3. Κάνε γιόγκα, βελτιώνει τη στάση του σώματος, λεπταίνει την κοιλιά και τα πόδια και χαρίζει ψυχική ευεξία.

Kαι από φαγητό; Τι τρώει;

“Μπορώ να φτιάξω από φανουρόπιτα μέχρι cheesecake, βάφλες, cupcakes, μπισκότα… τα πάντα. Τρώω μόνο σπιτικό φαγητό και προσέχω πολύ τις μερίδες, ενώ η μεσογειακή κουζίνα είναι η αγαπημένη μου. Ειδικά η σπανακόπιτα! Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που τρώει περισσότερες σπανακόπιτες από μένα! Πάντως, είδα μεγάλη διαφορά και στο σώμα και στο δέρμα μου αλλά και στη διάθεσή μου με αυτά τα φαγητά”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News