Την Κυριακή ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

By

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας – Athens Half Marathon 2018 για 7η συνεχόμενη φορά με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις επίσημα μετρημένους και ηλεκτρονικά χρονομετρούμενους Αγώνες και ένα μη-χρονομετρούμενο αγώνα για αθλητές ΑΜΕΑ και Special Olympics:

  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21.100μ.)
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • Αγώνας Δρόμου 3χλμ WIND (& Οικογενειακός Αγώνας)
  • Αγώνας Δρόμου 1000μ (για αθλητές ΑΜΕΑ & Special Olympics)

Όλοι οι αγώνες δρόμου του Ημιμαραθωνίου Αθήνας έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην καρδιά της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, διανύοντας διαφορετικές διαδρομές στο ιστορικό κέντρο και τις βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης των πολλών χιλιετιών.

Οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ανοίγουν συνήθως 2-4 μήνες πριν το γεγονός και οι δρομείς εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από το διαδίκτυο και επισκεπτόμενοι το διαδικτυακό χώρο του γεγονότος (www.athinahalfmarathon.gr).

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται με τρεις τρόπους: (1) πιστωτική κάρτα (2) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΣΕΓΑΣ και (3) στο Γραφείο Μαραθωνίου και το Λογιστήριο του ΣΕΓΑΣ.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS Workouts

Απόκτησε τους πιο γυμνασμένους κοιλιακούς στον κόσμο με αυτήν την άσκηση!

Και ποιος δεν θέλει κοιλιακούς-φέτες; Πέρα από τους αισθητικούς λόγους για τους οποίους τους θέλουμε όλοι, υπάρχουν αμέτρητα ψυχολογικά...
Διαβάστε Περισσότερα