30ος Γύρος της Αθήνας: Θα είμαστε όλοι μας εκεί! Εσύ δήλωσες συμμετοχή;

By

23 Οκτωβρίου: Κυριακή χαράς, άθλησης, προσφοράς για όλους!

Θέλω να είσαι μαζί μου, να δεχτείς την πρόκληση και την πρόσκληση! Να σηκωθείς από τον καναπέ και να έρθεις στον 30ο Γύρο της Αθήνας! Να γιορτάσουμε μαζί την χαρά της άθλησης, της συμμετοχής, της παρέας, της προσπάθειας για βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της κοινωνικοποίησης.

Η συμμετοχή σου μετράει! Δεν σε θέλω σε φόρμα, σε θέλω παρών! Θέλω να μοιραστούμε το νόημα, την ουσία και να κάνουμε από κοινού τη διαφορά! Να αποδείξουμε ότι η διαφορά γίνεται με μικρές κινήσεις και πως μια στάλα ανθρωπιάς από τον καθένα μας μπορεί να γεμίσει ολόκληρο ωκεανό με αγάπη!

Να συνδράμουμε στο έργο του ΟΠΑΝΔΑ και να προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Θα είμαστε εκεί, θα αγωνιστούμε όχι για να ξεπεράσουμε τον διπλανό μας, αλλά τον ίδιο μας τον εαυτό. Και φυσικά, για να βοηθήσουμε όλους όσους έχουν ανάγκη. Η χαρά της άθλησης αλλά και της κοινωνικής προσφοράς είναι η κινητήριος μας δύναμη.

Και μεγαλύτερη χαρά για εμένα να σε γνωρίσω από κοντά, να τα πούμε, γιατί όχι και να μην ιδρώσουμε μαζί με τους fitness professionals του KeepUp;!

Μην αρνηθείς να μοιραστείς μαζί μου και με τους εθελοντές του KeepUp το email σου… γιατί σε περιμένουν εκπληκτικά δώρα!!!

Όποια διαδρομή και αν επιλέξεις (3km, 5km, 10km) η εκκίνηση ειναι στις 9.30… Άρα  9.00 το πρωί το αργότερο, ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο για κάνουμε μαζίιιιιι Warm up ! Let’s do it!

Γιατί όλοι μαζί Μπορούμε!

befunky-design-1

*Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως 21 Οκτωβρίου και ώρα 23.00, στο www.opanda.gr και στο www.oloimaziboroume.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News