Άνετες βόλτες 4U

By

Βόλτα με το καρότσι…

Φαντάζει επικίνδυνη αποστολή, αν λάβεις υπόψιν σου τα υπέροχα πεζοδρόμια στις πόλεις μας με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα όπου να ‘ναι, τις κατειλλημένες ράμπες … Camel Trophy αποστολή μια απλή βόλτα… δεν περιγράφω άλλο και πάω παρακάτω.

Για να μην με θεωρήσεις υπερβολική, το καρότσι κάποιες φορές σε κάνει να σκέφτεσαι αν τελικά θα έπρεπε πριν γίνεις μητέρα να σπουδάσεις πυρηνικός φυσικός ή τουλάχιστον μηχανικός ή να είσαι ο ίδιος ο Μαγκάιβερ για να ανταπεξέλθεις στη δοκιμασία της πολυπόθητης εξόδου με το μωράκι σου.

keepup inglesina

Η πρόκληση

Το καρότσι πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη και δε προς τη μητέρα. Πρέπει να είναι ελαφρύ, εύκολο στο ανοιγόκλειμα, να χωράει στο πορτ μπαγκάζ και να υπερσκελίζει όλα τα τυχόν προβλήματα και εμπόδια που θα συναντήσεις στη βόλτα σου με το μικρό σου αγγελούδι. Μέχρι εδώ όλα καλά… Τι γίνεται όμως στην πράξη, όταν έρθεις αντιμέτωπη με τα πιο συχνά προβλήματα και αντί για έναν άνθρωπο χρειάζεσαι τρεις για να το κλείσεις, να το ανοίξεις, να το μετακινήσεις και όλα αυτά με το μωρό σου στην αγκαλιά και ένα ακόμη παιδάκι να του κρατάς το χεράκι;

Το ότι είμαστε μαμάδες δεν σημαίνει ότι έχουμε και υπερφυσικές δυνάμεις, τουλάχιστον δε θα ήθελα να τις χρησιμοποιώ σε όλες αυτές τις στιγμές που συνδυάζονται με την χαρά του να περνάω χρόνο με τα δύο κορίτσια μου. Και όπως σε κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, έτσι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το ιδανικό καρότσι περιπάτου για τις πιο άνετες βόλτες, από το σύστημα μεταφοράς  Otutto Deluxe της Inglesina!

Δες το video για να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι 

http://www.youtube.com/watch?v=8kxvC14twQc%20

Το καρότσι που το ανοίγεις και το κλείνεις με το ένα χέρι

Δεν είναι ένα ακόμη καρότσι, αλλά το καρότσι που πρέπει να έχεις αν θέλεις να κάνεις τις βόλτες με άνεση και χωρίς προβλήματα! Πρακτικό, ελαφρύ και λειτουργικό, είναι η σίγουρη επιλογή για όλες εμάς που ακόμη και αν και σκληραγωγημένες από προηγούμενα καρότσια δε θέλουμε να περάσουμε πάλι τα ίδια.

Το καρότσι περιπάτου Otutto Deluxe της Inglesina είναι εφοδιασμένο με το πατενταρισμένο από την Inglesina σύστημα κλεισίματος σαν ομπρέλα, με λίγα λόγια το κλείνεις στο λεπτό με το ένα χέρι χωρίς να χρειαστείς τη βοήθεια του κοινού. Το κάθισμα είναι αναστρέψιμο και επιτρέπει την τοποθέτηση του παιδιού είτε να κοιτάζει τη μαμά είτε τον δρόμο.

otutto inglessina keepup

Το συγκεκριμένο είναι εξοπλισμένο με σύστημα κλεισίματος με το ένα χέρι. Γιούπι! Χάρη στα ένσφαιρα ρουλεμάν και στους τροχούς με αμορτισέρ σπρώχνεται χωρίς καθόλου κόπο. Σε αυτό το σημείο θέλω να προσθέσω ότι είναι και super stylish (ε, θέλουμε να είναι και ωραίο). Eμείς το έχουμε στο χρώμα της άμμου, Otutto Sand, αλλά υπάρχει και σε μπλε και γκρι!

With Love: το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τις ευχάριστες, δροσερές διαδρομές! … άντε και καλές βολτες για το αστεράκι αλλά και την μανούλα!

Facebook: InglesinaGR  | Instagram: @inglesinagr | Twitter: https: inglesinagr | Youtube channel: InglesinaBaby | Website: www.inglesina.gr

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News