Διώξε το φόβο σου με ένα παραμύθι για καλό σκοπό

By

Ένα παραμύθι είναι αρκετό για να διώξει το φόβο?

Μία σημαντική πρωτοβουλία των καταστημάτων Public με τη δημιουργία ενός παραμυθιού για το σχολικό εκφοβισμό, που στηρίζει το έργο του ΕΛΙΖΑ, έρχεται να δώσει την απάντηση.

Πρωτότυπες ιστορίες με συγγραφείς … μικρούς μας φίλους από το δημιουργικό εργαστήριο γραφής για μαθητές Δημοτικού που πραγματοποιήθηκε στα Public με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και λογοτεχνία» πήραν τη μορφή ενός ξεχωριστού βιβλίου με τίτλο «Διώξε το φόβο σου με ένα παραμύθι».

Ένα βιβλίο που μέσα από τα μάτια των παιδιών παρουσιάζει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά καταφέρνουν και «αλλάζουν σελίδα», ξεπερνώντας όλες του τις εκφάνσεις.

Η ανθολογία παραμυθιών διατίθεται αποκλειστικά στα Public στη συμβολική τιμή των 3.99€ και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου του ΕΛΙΖΑ.

Εναλλακτικά, το παραμύθι είναι διαθέσιμο και online στο ακόλουθο link:
http://www.public.gr/product/books/paidika/paramythia/diokse-ton-fobo-me-ena-paramythi/prod7771024pp/

Στήριξε και εσύ το έργο του ΕΛΙΖΑ μέσα από την πρωτοβουλία των Public και να δείξουμε όλοι μαζί πώς τελικά ένα παραμύθι – δημιούργημα παιδιών, μπορεί να διώξει το φόβο σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News