Εύστοχες ασυναρτησίες από καρδιάς pre-Christmas day…

By

Red red wine

Το να ξεχνάς είναι το μεγάλο μυστικό των δυνατών ανθρώπων. Το να θυμάσαι και να αναμασάς για μενα, είναι η έσχατη ανθρώπινη αδυναμία, και το πληρώνουν πάντα οι άλλοι. Αλλά βέβαια το πληρώνεις πάντα κι εσύ. Πρέπει ν’ αφήνουμε στον άλλο την ελευθερία να μας δείχνει την αγάπη του όπως θέλει, όπως ξέρει, όπως μπορεί, αρκεί να μη μας καταστρέφει.

Κι ο έρωτας τι είναι;

Νυχιές αγάπης είναι, σημάδια, ίχνη που αφήνει ο άλλος μέσα σου. ‘Ολα καλά. Την απόλυτη ησυχία δεν αντέχω, τη σιωπή.

Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε. Αν θέλεις τη δυστυχία θα την έχεις.

Η ευτυχία τρομάζει, συμφωνώ, είναι πολύ πιο δύσκολη. Πρέπει να σπάσεις πολλές αντιστάσεις για να φτάσεις να γευτείς σε καλές δόσεις στιγμών…

Φαίνεται παράδοξο αλλά η δυστυχία είναι εύκολη.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να φτάσεις σε σημείο να αγαπάς πολύ τον εαυτό σου για να τον αφήσεις ελεύθερο να ευτυχήσει. Πρέπει να αισθάνεσαι ότι το αξίζεις. Αλλιώς δεν αντέχεις τη χαρά.

Ξέρω ανθρώπους που δεν αντέχουν ούτε την αγάπη ούτε την χαρά… πωπω δυστυχίαααα!

Για ‘μένα ελευθερία σημαίνει μοναξιά, μια μοναξιά γεμάτη περιπάτους στην εξοχή, βόλτες μόνη μου μέσα σε άγνωστες πόλεις… χασίματα, ηχηρές σιωπές που ακούς την φωνή από μέσα σου

Αλλά υπάρχει λέξη πιο διφορούμενη από τη λέξη αγάπη;

With love με λόγια της Μαρίας…:
Ποτέ δεν με κατάλαβες. Και γι’ αυτό δεν σου αξίζω. Αλλά ας μείνουμε φίλοι. Φίλοι είναι οι ανθρωποι που δεν αγαπιούνται πραγματικά. Και μόνο τη φιλία μου αξίζεις.

Merry Christmas to all of us
with truth & true love
Believe in your story
KL❤️⭐️

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News