Έτσι ξαφνικά… Έτσι “μαγικά”…

By

Έτσι ξαφνικά… Έτσι “μαγικά”… Είναι κάποιοι άνθρωποι που εμφανίζονται απρόσκλητα, ακριβώς την ώρα που πεθύμησες, τη στιγμή που χρειάζεσαι. Σε εκείνη την φάση που έχεις μπλοκάρει, μπερδευτεί, χάσει τον προσανατολισμό σου.

Λένε λέξεις, δίνουν ματιές, σφίγγουν χέρια, ανοίγουν αγκαλιές… Κι οι απαντήσεις που αναζητούν τα αναπάντητά σου, παρουσιάζονται μπροστά σου.

Εσύ υπήρξες αρκετά τυχερή να νιώσεις τέτοιες “συναντήσεις” στη ζωή σου; Ναι; Ε, τότε με καταλαβαίνεις…

IMG_8412

Αθώα και Άδολα

Κάποια πράγματα μάς ξεπερνούν, όσο κι αν θέλουμε να προγραμματίζουμε τους βίους μας. Σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν τα ρολόγια. Βρίσκονται δίπλα μας. Αποκτούν ύπαρξη την καίρια στιγμή. Ζωντανεύουν και προσφέρουν.

Αν έχεις τα μάτια της καρδιάς σου ανοιχτά, καταλαβαίνεις… Αν έχεις τα μάτια της καρδιάς σου ανοιχτά, τα βλέπεις…. αθώα και άδολα.

IMG_8409

Αθώα και άδολα. Συνεχώς αγωνίζονται. Παλεύουν με τη σύγχρονη μίζερη ζωή, την απανθρωπιά, την εκμετάλλευση, την ιδιοτέλεια, τον σαρκασμό, τον υπέρμετρο και κούφιο εγωισμό μας.

IMG_8418

Διώξε τις μαυρίλες και τους κούφιους ανθρώπους από γύρω σου! Δυσοσμία …

Η Αγάπη δεν έχει όριο. Μπορείς πάντα να αγαπάς περισσότερο, αλλά να μην την μπερδεύουμε με τη λαγνεία ή και με άλλα συναισθήματα και καταστάσεις, όπως κάνουν οι περισσότεροι στην εποχή μας.

Αυτοί που έχουν Αγνή και Άδολη Αγάπη δεν ξεμένουν ποτέ! Αυτό θέλω να πετύχω στη ζωή μου, τίποτα άλλο!

Αγνή και Άδολη Αγάπη. Σπάνια.

With love: Όσοι την έχουν νιώσει, ξέρουν και τη δύναμή της και τον πόνο της και το Φως της!

Όσοι θέλουν να την περπατούν, ανεξαρτήτως κόστους, καταλαβαίνουν…

IMG_8422

KeepUp the summer mood☀️

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News