Κακοποιούσα το προσωπάκι μου επί σειρά ετών…

By

…Έφαγα flashia

Αν θέλεις το πιστεύεις. Δε θυμάμαι καν τη χρονολογία απ’ όταν έχω να κάνω καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου. Και να πεις ότι δεν έχω φίλους και γνωστούς expert στο είδος τους…! Πιο αμελής πεθαίνεις.

Φρεσκαδούρα, μπουμπουκάκι! Το λες!!! Τι τα χρειάζομαι εγώ αυτά;! Φτου σου κοπελάρα μου και τέτοια…Ωστόσο μιας και βρήκα κενούλι μια ωρίτσα, δεν πετάγομαι να ικανοποιήσω ολίγον τη γυναικεία μου φιλαρέσκεια με ιδιαίτερη φροντίδα, σε ένα καταπληκτικό, χαλαρωτικό περιβάλλον με εξαιρετικούς επιστήμονες;

Δώρο στον εαυτό μου η συνάντηση με τον Νίκο Μεταξωτό, στη Symmetria (www.symmetria.gr).
simetria

Το menu τηρώντας το ιατρικό πρωτόκολλο για την περίπτωση έχει «πρώτο πιάτο» εξέταση – φωτογράφιση σε ένα ειδικό μηχάνημα ανάλυσης των στιβάδων του δέρματος του προσώπου. Μέχρι εδώ όλα καλά!

Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός…

Για να δούμε λοιπόν. Εντάξει, ναι ξέρω για τις ευρειαγγείες, σαφώς κάποιες πολύ μικρές επιφάνειες με σμήγματα, ναι ξέρω και τις ρυτιδούλες μου έκφρασης και μη. Αλλά αυτό δεν το δέχομαι! Σοκ! Ήρθε η ώρα της αλήθειας για την φωτογήρανση.

Παναγίτσα μου, 80χρονων! Θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα βρω τη μούρη μου στο πάτωμα. Νικο, τι κάνουμε Νίκο μου;

“Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να το βοηθήσουμε να επιβραδυνθεί η επιδείνωση. Να το εξαλείψω δεν γίνεται”

μου απαντά!

Σχεδόν λογική συνέπεια. Πάρα πολλά χρόνια λόγω πρωταθλητισμού κολύμβησης, εκτεθειμένη στον ήλιο, στις πισίνες, στο χλώριο, το καλοκαίρι στις θάλασσες ανέμελη!

“Αντηλιακή κρέμα Κατερίνα βάζεις;”

με ρωτάει.

Εννοείται, απαντώ. Κάθε καλοκαίρι. Και μάλιστα με υψηλό δείκτη προστασίας.

“Κατερίνα αντηλιακή ΟΛΟ το χρόνο πάνω από την υδατική στο πρόσωπο και στην επιφάνεια των χεριών. Αθροιστικά λειτουργεί η πρόσληψη επιβλαβούς ακτινοβολίας”

μου επισημαίνει!

Απαπααααα. Κακοποιούσα το προσωπάκι μου κατά συρροή και επί σειρά ετών.

Ό,τι σώσουμε! Πάρτο αλλιώς…

*1η φάση = στα χέρια της Κωνσταντίνας! Απαλός καθαρισμός με ελαφρύ μασάζ.

skin1bp

*2η φάση = οξέα φρούτων (λόγω του ότι έχω λεπτή επιδερμίδα χωρίς σοβαρά προβλήματα) από τα χεράκια του γιατρού.

skin4p

*3η φάση = ενυδάτωση με μάσκα μαγικής υφής.

skin3p

*4η φάση = μεσοθεραπεία με roll on

skin5p

20χρονων δεν θα ξαναγίνω. Όχι ότι απέχω πολύ. Λέμε τώρα… Αλλά για να μας φερθεί ευγενικά ο χρόνος, πρέπει να φερθούμε με προσοχή και αγάπη στον εαυτό μας.

Έτσι που λες. Καθαρό προσωπάκι κάθε μέρα πρωί -βράδυ. Ενυδάτωση και από σήμερα αντηλιακή κάθε μέρα ΟΛΟ τον χρόνο!!! Τα φαινόμενα απατούν μπουμπουκάκι μου. Η μαγκιά είναι: το «ύφασμα» να είναι ντουμπλ φας μεταξένιο, υγιές!!!
😉

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News