keepup_novaquasol

Μητρότητα: Το ιδιαίτερο “ταξίδι” που ο Θεός μου χάρισε για δεύτερη φορά!

By

Κάθε μωρό είναι θεϊκό δώρο. Κάθε μωρό είναι ένα αγγελούδι ανάμεσά μας.

Μικρέ μου άγγελε, από την πρώτη στιγμή που βγήκες από μέσα μου και σε ακούμπησε ο γιατρός στο στέρνο μου, έγινες ό,τι πιο σημαντικό και πολύτιμο υπάρχει στη ζωή μου, εσύ και η αδελφή σου.

Το βλέμμα σου και μόνο (και ας μην με διακρίνεις οπτικά καν ακόμη, παρά μόνο με αναγνωρίζεις από την αίσθηση και την μυρωδιά μου) γεμίζει με χαρά την καρδιά μου και κάθε άγγιγμα μου, κάθε χάδι μου, εύχομαι να σου μεταφέρει όλη την αγάπη που νιώθω για εσένα.

Και τι ζητάς για να είσαι ήρεμη και χαρούμενη; μόνο την αγκαλιά μου και φροντίδα μου. Τα πιο απλά!… στις καθημερινές αλλαγές της πάνας σου που νιώθεις ελεύθερη και παιχνιδιάρα, στο βραδινό μας μπάνιο και στο χαλαρωτικό μας μασάζ τα πρωινά…

Αυτό το τόσο όμορφο και ιδιαίτερο “ταξίδι” της μητρότητας, που ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να ζω για δεύτερη φορά, κρύβει και λίγο καθημερινό άγχος και ας μην στο ομολογώ. Θέλω, όπως και στην μεγάλη σου αδελφή, να φροντίσω για το καλύτερο και με τον καλύτερο τρόπο για εσένα.

NOVAQUASOL_KeepUp

Ο σύμμαχος μου στην καθημερινή περιποίηση της μπέμπας

… είναι πραγματικά πρόκληση! Έχοντας εμπειρία από την Σάρρα, γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να έχεις τους κατάλληλους συμμάχους στην καθημερινή περιποίηση του μωρού μας.

Το δερματάκι σου είναι τόσο ευαίσθητο που ο πιο μικρός ερεθισμός είναι επίπονος και τόσο εύκολο να συμβεί αφού αλλάζουμε πάνες 6 με 7 φορές την ημέρα. Για αυτό και πρέπει να φοράμε την αγαπημένη μας κρέμα κάθε φορά που αλλάζουμε πάνα, την Novaquasol Cherie. Με ρωτάς γιατί;

Θα σου τα πω και λίγο επιστημονικά. Γιατί καταρχάς είναι η μόνη βρεφική κρέμα με λακτοφερίνη, πολύτιμο φυσικό συστατικού του οργανισμού που βρίσκεται σε όλες τις εκκρίσεις του σώματος αλλά κυρίως γνωστή από το μητρικό γάλα για τις αντιμικροβιακές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές της ιδιότητες. Μη με κοιτάς με απορία. Θα τα καταλάβεις αυτά όταν μεγαλώσεις.

Με την κρεμούλα αυτή θα προστατεύσουμε το δερματάκι σου από ερεθισμούς ενώ παράλληλα θα αναπνέει! Θα σε ανακουφίζει σε κάθε αλλαγή πάνας και θα σε καταπραΰνει και θα φροντίσει την επούλωση και την ανάπλαση της τόσο ευαίσθητης επιδερμίδας σου όταν το χρειάζεσαι, ειδικά ανάμεσα στις μικρές πτυχές που σχηματίζονται ανάμεσα στα χεράκια σου και τα μπουτάκια σου.

Εξίσου σημαντικό; Διευκολύνει τη μαμά! Χάρη στην εύχρηστη μορφή κρέμα spray με δοσιμετρική αντλία, δε χρειάζεται να σε ταλαιπωρώ με επάλειψη και αν τυχόν θέλουμε να την αφαιρέσουμε θα το κάνουμε εύκολα μόνο με νεράκι. Και μας κρατάει πολύ, αφού είναι αρκετή για περίπου 225 εφαρμογές και όποτε τη χρειαζόμαστε την έχουμε πάντα μαζί μας, στην βόλτα, το πάρκο και την παραλία!

With love: Έλα αγγελούδι μου τώρα να βάλουμε τη πάνα μας! Θα είμαι εδώ πάντα για σένα!

Extra Tip: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και εσύ αν αντιμετωπίζεις διαφόρων ειδών δερματικούς ερεθισμούς, κοκκινίλες και κνησμό. Απορροφά την υγρασία, προλαμβάνει την ανάπτυξη μικροβίων και ευνοεί την επούλωση του δέρματος.

Η προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα NOVAQUASOL Chérie διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία σε συσκευασία των 125 ml. Ζητείστε τη από το φαρμακοποιό σας και απολαύστε χαρούμενες στιγμές με το μωρό σας.

H Novaquasol Cherie αποτελεί την παιδική σειρά της γνωστής και αγαπημένης εδώ και πολλές δεκαετίες βιταμινούχο κρέμας Aquasol, πλούσια σε βιταμίνη Α και Dexpanthenol.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News