Βρήκα τις πάνες που κάνουν όσα υπόσχονται!

By

Έλα αγγελούδι μου να βάλουμε την πάνα μας!

Το να είσαι μανούλα απαιτεί να είσαι παρούσα 24 ώρες το 24 ωρο! Τα μωρά μας είναι η προτεραιότητά μας, και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινές!

Με τον ερχομό της Άντριας και ήδη με την Σάρρα να γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητη – παρά τα 8 της χρόνια –, είχα προετοιμαστεί για τα βασικά και σημαντικά που πρέπει κάθε μητέρα να έχει προβλέψει ώστε να διασφαλίσει πως κάθε μέρα της ανάπτυξής του μωρού της θα είναι γιορτή και όχι αγώνας δρόμου. Και ένα από αυτά ήταν φυσικά… η πάνα!

Η πρόκληση της πάνας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα που αντιμετωπίζουμε όλες, είναι η επιλογή της πάνας!

Θέλουμε να είναι απορροφητικές, να έχουν σωστή εφαρμογή, να είναι εύκολες στη χρήση και πάνω από όλα να είναι άνετες!

Μπορεί για κάποιον που δεν έχει παιδιά να ακούγεται αστείο, αλλά μόνο εμείς ξέρουμε ότι η επιδερμίδα του μωρού μας είναι τόσο ευαίσθητη ώστε η επιλογή της σωστής πάνας, τολμώ να πω ότι είναι τόσο σημαντική όσο και η διατροφή του!

Βρες ΕΔΩ τις Pufies Sensitive 

Οι Pufies Sensitive είναι όντως εξαιρετικές!

Το μωρό μας πρέπει και του αξίζει να γνωρίζει τον κόσμο χωρίς κανένα περιορισμό!

Σίγουρα υπάρχουν πολλές πάνες στην αγορά που υπόσχονται στεγνή επιδερμίδα και καλή εφαρμογή, αλλά μόνο στην πράξη θα διαπιστώσεις αν είναι όντως οι καλύτερες για το μωρό σου! Έτσι και εγώ!

Για τις Pufies το στεγνό δερματάκι του μωρού μας ισούται με την απόλυτη ευτυχία! Τα χαρούμενα σχέδια είναι ένας επιπλέον λόγος για να τις ξεχωρίσω από όσες είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα!

Βρες όλα τα μοναδικά σχέδια Pufies 

Όταν γεννήθηκε η Άντρια αποφάσισα να το ψάξω λίγο περισσότερο για το ποιες πάνες θα επιλέξω!Κατέληξα σε ένα αγαπημένο πλέον brand, που στους κύκλους των μαμάδων είναι must-have! 

Επέλεξα τις Pufies Sensitive, τις πιο stylish και ιδανικές για την βρεφική επιδερμίδα πάνες που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα!

Τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, είναι αποδεδειγμένα υποαλλεργικές και προσφέρουν αξιόπιστη και απαλή φροντίδα για το δέρμα όλων των μωρών!  Τα υλικά που αναπνέουν, αφήνουν το δέρμα του μωρού μου στεγνό και προσφέρουν υπέρ απαλή φροντίδα! Η ανώτερη στρώση είναι εμποτισμένη με χαμομήλι αλόη και ίνες μεταξιού έτσι ώστε να μειώνεται η πιθανότητα ερεθισμού!

Τις Pufies δεν θα τις βρει σε καταστήματα αλλά στο e-yup.com! Θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για κάθε συσκευασία, size guide για να είσαι βέβαιη ότι έχεις βρει το σωστό νούμερο ακόμα και αν τα δοκιμάζεις για πρώτη φορά! Οι πάνες έρχονται στην πόρτα σου με courier (και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας 39€ και πάνω)!

Βρες τα Pufies στο Facebook 
You may also like

Follow @keepupgr

Hot News