Νever Give Up… Στο κάτω κάτω τι θα κερδίσεις αν τα παρατήσεις;

By

Είμαι ξεροκέφαλη. Δεν ζω με εμμονές. Απλα έχω πίστη στον εαυτό μου. Μετά από πολλές «τζαμαρίες», για ‘μένα εξακολουθεί ο στόχος να είναι μονόδρομος.

Μήπως υπάρχουν πολλές φορές, λίγο πριν σκάσεις και κάνεις και θόρυβο που θέλεις να φωνάξεις: «Τέλος! Αυτό ήταν. Τα παρατάω.»…;!

Κάθε φορά που πάω να το βάλω κάτω κοιτάζω την προσωπική μου υπόσχεση γραμμένη στο βραχιολάκι 3rdFloor

Μήπως πολλές φορές έφτασες στο σημείο να τα παρατήσεις όλα και όλους, γιατί αισθάνθηκες πως δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα στην ζωή σου; Που μπλόκαρε το μυαλό, η καρδιά, η διαίσθηση και… τι έκανες; Στάσου να μαντέψω… Μήπως έτρεξες να κλειστείς στον εαυτό σου;! Σε όλους έχει συμβεί. Ακόμη και σε όσους θεωρούμε πετυχημένους.

Δίκιο έχεις βέβαια, εφόσον νιώθεις ότι δεν υπάρχει κανένας να πιστεύει σε εσένα. Περίεργο πράγμα το να νιώθεις πως δεν είσαι ικανός για τίποτα στη ζωή σου. Όση πίστη και να έχεις στον εαυτό σου, κάποια στιγμή παύεις να σε πιστεύεις και εσύ ο ίδιος. Αξιοπερίεργο επίσης είναι το γεγονός πως όλοι αυτοί που σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στη ζωή σου, είναι αυτοί που τα παράτησαν στην πρώτη δυσκολία. Παρατήρησε το και θα δεις… Έχει σχεδόν πλάκα…


Μπορεί να χάσεις την πίστη σε αυτό που νόμιζες πως ήσουν καλός. Μπορεί να έκανες τις λάθος επιλογές. Μπορεί να μην πιστεύει κανένας σε εσένα. Μπορεί, μπορεί, μπορεί… χιλιαδυό μπορεί. Να θυμάσαι όμως, ποτέ μα ποτέ να μην χάσεις την πίστη σε εσένα, γιατί αν πιστεύεις σε εσένα, όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, δεν θα τα παρατήσεις ποτέ.

Η ζωή είναι μια περιπέτεια. Και σε ορισμένες φάσεις της έχουμε την τάση να την συγκρίνουμε με αυτές των άλλων, που φαίνονται τέλειες, αλλά μπορεί να κρύβουν ανώμαλους δρόμους. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια διαφορετική προσωπικότητα. Και στο δικό του ταξίδι θα συναντήσει άλλοτε νηνεμίες κι άλλοτε τσουνάμια. Στο κάτω κάτω τι θα κερδίσεις αν τα παρατήσεις;

Δες πως μπορείς να φτιάξεις το δικό σου 3rdFloor βραχιολάκι ΕΔΩ

Λοιπόν:

  • Πέσε – σήκω, πέσε – σήκω μαθαίνεις και να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Άρα κάνεις λάθη άρα μαθαίνεις Δεν νομίζω να υπήρξε άνθρωπος που έκανε τα πάντα με τελειότητα. Μέσα από τις δυσκολίες εκτός από πείσμα, χτίζεις και χαρακτήρα.
  • Πόσο πολύ «λυσσάς» γι’ αυτό που θες;! Να διψάς για αυτό που θες. Καλό και το σύμπαν, αν έχει τα κέφια του, να συνομωτήσει… Εσύ δούλεψε στοχευμένα και με πάθος και θα ανταμοιφθείς.
  • Μην βιάζεσαι. Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω… Τα σταθερά μικρά βήματα είναι μια αργή πρόοδος και είναι καλύτερη από στασιμότητα ή τέλμα. Επίσης θεωρώ ότι οι μικροί και μεθοδευμένοι στόχοι είναι αποδεδειγμένο πως λειτουργούν καλύτερα.
  • Πασίγνωστη αλήθεια κοινά αποδεκτή: Τίποτα δεν είναι εύκολο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. Τί κι αν είναι δύσκολο;! Δεν είναι ακατόρθωτο! Μπορεί δε να σου λένε κάποιοι «μα δεν έχει γίνει ποτέ ξανά»… Ευκαιρία να είσαι ο πρώτος που θα το κάνει!
  • Μην σε συγκρίνεις με άλλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει να ακολουθήσεις έναν δρόμο μόνος. Δεν είναι λάθος. Συνέχισε παρά τις δυσκολίες. Ίσως να ανακαλύψεις δρόμους αποτυχίας και λάθους που δεν μπορούσες να φανταστείς. Πλέον, όμως, θα ξέρεις πώς να τους αποφεύγεις.

Το μήνυμα είναι ένα…

Και αν υπάρχουν φορές που το ξεχνάω, κοιτάζω στον καρπό μου  το βραχιολάκι της 3rdFloor με χαραγμένη την προσωπική μου υπόσχεση, παίρνω ανάσα και λέω στον εαυτό μου: Never Give Up.

Φτιάξε το δικό σου ΕΔΩ

With love: Απλά never give up (λελογισμένα…) Ακούγεται επιτακτικά περίεργο;! Ναι, μπορεί. Εκτός και αν προτιμάς να ανήκεις σε αυτούς που δεν έπεσαν ποτέ κάτω γιατί απλά πάντα έβαζαν τον πήχη τόσο χαμηλά, για να τον πηδάνε άνετα;

*προσοχή! Βεβαίως και δεν αναφέρομαι σε τρέλες και αρρωστημένες ανεδαφικές εμμονές

#nevergiveup #believeinyourstory #keepupforthebetteryou

Kat

 
You may also like

Follow @keepupgr

Hot News