Οι 3 τραγικότεροι τρόποι για να αλλάξεις την χρονιά!

By

Αυτές τις πρώτες μέρες του χρόνου ανάμεσα σε τηλεφωνήματα και ευχές έπαιζε και η ερώτηση πως άλλαξες το χρόνο!

Σκέφτηκα ότι υπάρχουν καλοί και όχι τόσο καλοί τρόποι για να αφήσεις τον παλιό χρόνο πίσω και να υποδεχτείς τον νέο! Και αποφάσισα να εστιάσω σε αυτούς που πρέπει να αποφύγεις δια ροπάλου.

Κάνε εικόνα! Ένα βήμα πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και το πρώτο μέλημα είναι η εμφάνισή σου. Φόρεμα, παπούτσια check, μακιγιάζ και χτένισμα check το επόμενο κρίσιμο ερώτημα είναι για πού όμως όλα αυτά;

Αν και εσύ ζεις με την αγωνία του παρά πέντε για το που θα τον «κάψεις» τον παλιό χρόνο, έρχομαι να σου τονίσω όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις προτάσεις, που δεν πρέπει να επαναλάβεις… του χρόνου!

Τραγικοί τρόποι να αλλάξεις το χρόνο, που δεν αξίζουν ούτε ένα insta-click σου.

Έτοιμη; Ξεκινάμε!

Μπουζούκια

Ντύνεσαι, στολίζεσαι, είσαι έτοιμη να φωταγωγήσεις όλη την περιφέρεια (εντάξει σ’ αυτό ίσως βοήθησε το παραπάνω glitter) και πας στην πιο σκοτεινή, νυχτερινή αίθουσα; Ένας ακόμα λαϊκός ή έντεχνος, όπως είναι της μόδας, χώρος σε περιμένει για να αλλάξεις το χρόνο παρέα με τη μισή Αθήνα πίνοντας μετά από ώρα αναμονής το ελληνικό ποτό «σκέτο με πάγο». Θα φας τα ξηροκάρπια- αν δεν έχεις δει μισή εκπομπή του εθνικού μας καταστροφολόγου- και θα κάνεις το δικό σου πρόγραμμα μαζί με τον καλλιτέχνη για άμεσο ραντεβού στον ωριλά.

Ηθικό δίδαγμα: Κομμάτια έχεις γίνει και έχεις την ευθύνη… πρωτοχρονιάτικα.

Τραπέζι με την οικογένεια… του άλλου!
Το χριστουγεννιάτικο κλίμα δεν έχει αγγίξει όλους από ό,τι φαίνεται. Οι φαρμακερές ατάκες δε σε γλυκαίνουν όση ζάχαρη κι αν είχε η βασιλόπιτα και η «καλή» πεθερούλα σου έρχεται να στάξει κι άλλη χολή για τη μαγειρική σου ή το ντύσιμό σου.

Ηθικό δίδαγμα: Βρες την ισορροπία στο οικογενειακό τραπέζι, κάλεσε περισσότερους, φυσικά και την οικογένεια σου για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρον. Ξέρεις εσύ…

Στον δρόμο
Τι κι αν τα προγραμμάτισες όλα τέλεια μέρες τώρα, ο νέος χρόνος σε βρίσκει με το τιμόνι στο χέρι. Λίγο η κίνηση, λίγο ένα σκασμένο λάστιχο, η νέα χρονιά σε βρίσκει όχι πάνω στα 12ποντα σου να χορεύεις σε ξέφρενους ρυθμούς, αλλά ως άλλη σοφερίνα να βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή, που αποφάσισε να τονίσει το κραγιόν της καθυστερώντας μόνο 5 λεπτά!

Ηθικό δίδαγμα: Βάλε το κραγιόν στο clutch και ξεκινά 5 λεπτά νωρίτερα… του χρόνου.

photo

Να έχεις μια όμορφη Real χρονιά!!!

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News