Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Πάρε μέρος και εσύ στην #GiveitCampaign

By

Έλα και εσύ μαζί για να προσφέρουμε το χαμόγελο αλλά και τη γνώση σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME πραγματοποιεί την καμπάνια #GiveitCampaign και καλεί όλους εσάς να συμμετέχετε, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου. Το πιο σημαντικό όπλο απέναντι στον καρκίνο είναι η πρόληψη.

Στόχος τους, να υιοθετήσουμε μία καλή συνήθεια ή να σταματήσουμε μία καθημερινή συνήθεια που βλάπτει την υγεία, έστω και για 24 ώρες.

Logo #GiveitCampaign

Ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία ή ένα βίντεο που σχετίζεται με μία βλαβερή συνήθεια που σταματάμε έστω και για 24 ώρες (π.χ. κάπνισμα, κακή διατροφή), είτε με μία καλή συνήθεια που ξεκινάμε ή με μία ενέργεια προσφοράς σε κάποιον τρίτο (π.χ. γυμναστική, καλή διατροφή, προληπτικό έλεγχο υγείας ή στήριξη ενός ατόμου που πάσχει από καρκίνο).

Γράφουμε: «Στηρίζω την καμπάνια #GiveitCampaign του I LIVE FOR ME για την πρόληψη του καρκίνου» και χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα hashtags #GiveItUp ή #GiveItAGo, ανάλογα αν σταματάμε μία κακή συνήθεια ή ξεκινάμε μία καλή, καθώς και τα hashtags #ILIVEFORME #GiveitCampaign.

Τέλος, καλούμε ένα φίλο μας που νοιαζόμαστε να κάνει μία αντίστοιχη ενέργεια, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

Η καμπάνια ξεκινάει από σήμερα  4 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, διάστημα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν μία σειρά ενεργειών, όπως ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία, εταιρείες, σεμινάρια σε ασθενείς και άλλες στοχευμένες δράσεις ενημέρωσης.

Πρεσβευτές της ενέργειας οι ηθοποιοί Τόνια Σωτηροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και πρωταγωνιστούν στο βίντεο της καμπάνιας, καλώντας όλους εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

http://https://www.youtube.com/watch?v=ErqmnTu5vdI

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News