Φέτος το γούρι μου δίνει αγάπη!

By

Κάθε χρόνο απαραίτητα παίρνω το γούρι της χρονιάς. Μπορεί να ακούγεται παιδικό αλλά για εμένα είναι ένα μικρό έθιμο που έχω εδώ και χρόνια, έτσι για το καλό του χρόνου. Και φέτος το γούρι μου είναι για καλό σκοπό!

sql_image

Έψαχνα, όπως πάντα να βρω κάτι ξεχωριστό, κάτι που να “κλείνει” την συναισθηματική αξία της καλής τύχης που όλοι έχουμε. Ναι, ακόμη και σε αυτούς τους καιρούς είμαστε τυχεροί παρά τα όσα μας συμβαίνουν εν σχέση με άλλους ανθρώπους, και δη τα παιδιά, αυτούς τους αγγέλους που καθημερινά βρίσκονται εκτεθειμένα και ανυπεράσπιστα σε κινδύνους και ακραίες βιαιότητες “ενηλίκων”.

IMG_2234

Έτσι, όταν βρέθηκα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Attica για το γούρι-στήριγμα του Σωματείου ΕΛΙΖΑ– Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, φιλοτεχνημένο από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιλεάνα Μακρή, ήξερα πως φέτος το γούρι μου θα δώσει και θα μου φέρει αγάπη αλλά και πολλά χαμόγελα!

aticover

Με την Ιλεάνα Μακρή, σχεδιάστρια κοσμημάτων

Εμπνευσμένη από το έργο της γνωστής εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα, Προέδρου του ΕΛΙΖΑ, όπου ένα κοριτσάκι, κρατά στο χέρι της ένα μικρό σπιτάκι για τα κακοποιημένα παιδιά, η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή αποτύπωσε το εικαστικό σε μέταλλο και δημιούργησε τη μοναδική σειρά, με στόχο τη στήριξη του Σωματείου, και τη γνωστοποίηση της σημαντικότητας του έργου του ΕΛΙΖΑ.

Η σχεδιάστρια δημιούργησε αφιλοκερδώς την αποκλειστική σειρά κοσμημάτων και τα πολυκαταστήματα attica ανέλαβαν την πώλησή τους, δωρίζοντας όλα τα κέρδη στο Σωματείο.

Η σειρά αποτελείται από ένα κολιέ, δύο βραχιόλια και ένα κρεμαστό, το κόστος των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 20€-45€, ένα ποσό σημαντικό για την συνέχιση του έργου του ΕΛΙΖΑ.

IMG_1342

Αξίζει φέτος το γούρι σου να σου φέρει μα πρωτίστως να προσφέρει αγάπη.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News