Έλα να μοιραστούμε ένα ηλιοβασίλεμα

By

Αύγουστος, Χαλκιδική, Kohi Kohi beach ώρα 20.00 και … ηλιοβασίλεμα, Jin & lime δύοσμο παγωμένο στο χέρι …τυχερή, ευλογημένη στην απόλυτη ηρεμία, χαλάρωση, έχω την ανάγκη να μιλήσω σε σένα, που είσαι “αλλού” και “αλλιώς”…


Shit happens

“Όταν τα πράγματα είναι σκούρα …” I’ve been there!

Όταν τα αδιέξοδα και η αβεβαιότητα, χτυπούν την πόρτα, όλοι ευχόμαστε μια στιγμή αναλαμπής. Να ανάψει ο λαμπτήρας πάνω από το κεφαλάκι μας εύρηκα! Θέλει μεθοδολογία.
κατερινα-λασπα-sunset-quote4
Μαγικά, δύσκολο να συμβεί. Καλούμαστε να σκεφτούμε έξω από πεπατημένες

Use your mind

Ακόμη και η αβεβαιότητα δεν είναι απαραίτητα ένδειξη αδυναμίας. Στην ανοιχτή πόρτα στην αμφιβολία βρες νέα δεδομένα κατά περίπτωση.
κατερινα-λασπα-sunset-quote6
Γουστάρουμε πάντα να εξετάζουμε ΜΟΝΟ τα προβλήματα, αυτό από μόνο του, μας πάει πίσω. Ενώ πάντα υπάρχουν πράγματα κοντά μας, που αν κάνουμε την συγκεκριμένη περίοδο ειδικά focus σε αυτά, θα εκτιμήσουμε καλύτερα τις μικρές χαρές της ζωής.

Πάτα φρένο και στο ρελαντί…

Μερικές φορές για να πάμε μπροστά είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Μήπως τα πράγματα είναι πιο απλά;! Χαλάρωσε. Αν αφεθούμε μπορεί να απολαύσουμε τον έρωτα…
Το ότι ξεκίνησε μια κατάσταση καταπληκτικά δεν σου εξασφαλίζει τίποτα και την συνέχεια ως καταπληκτική. Προς τι το σοκ και η έκπληξη ; Με διαύγεια και ηρεμία ανασύνταξε δυνάμεις.
κατερινα-λασπα-sunset-5
Σταμάτα για λίγο να τρέχεις πίσω από τη λογική και τα γεγονότα. Αφήσου λίγο στη ροή των πραγμάτων…

Fear games

Λάθη; Οk! Δικά σου είναι. Αναγνώρισε τα. Αγάπησε τα. Πάντα με ταπεινότητα. Η ταπεινότητα επιβεβαιώνει τα γνήσια ταλέντα και τις αρετές μας. Φοβισμένος/η κάθεσαι και λυπάσαι για τη ζωή που κυλάει και χάνεται; Κοινώνησε τα. Δεν είναι αδυναμία. Βγες από την απομόνωση. Έτσι θα αναπτύξεις ισχυρότερους δεσμούς με τους γύρο σου.
κατερινα-λασπα-sunset-quote3

Κανένα αόρατο χέρι δεν είναι αρκετά δυνατό για να σε πνίξει, κανένα φάντασμα του παρελθόντος αρκετά τρομαχτικό για να σε στοιχειώσει. Το μυαλό σου είναι αρκετά δυνατό για να δώσει δύναμη και στον πιο αστείο φόβο. Δεν είσαι άνθρωπος του ρίσκο; Σιγά. Και τι έγινε; Άλλωστε το μεγαλύτερο ρίσκο στη ζωή ενός ανθρώπου είναι να μην πάρει κανένα ρίσκο. Δεν έχει πλάκα.

Rules games

Όσοι σου είπαν πως οι κανόνες υπάρχουν για να τους παραβαίνεις, είναι αυτοί που ποτέ δε θα τους παραβούν… Είσαι ελεύθερος/η να κάνεις τα πάντα, και πάντοτε να επιλέγεις το καλό. Νοιώσε παιδί.
Ξέχνα τι σου έμαθαν, ξέχασε τι έμαθες να επιθυμείς, τι έμαθες πως πρέπει να θέλεις. Ξάπλωσε κάτω από τα αστέρια, δικός σου αυτή τη στιγμή ο ουρανός.
κατερινα-λασπα-sunset-quote5
Αν δεν το πρόσεξες, εκτελούμε πειράματα καθημερινά….! Όταν πάμε σε μια νέα δουλειά, όταν μπαίνει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή μας, όταν επιχειρούμε να καταλάβουμε πως αισθάνεται , ή ακόμη πως αισθανόμαστε και εμείς οι ίδιες. ..

Choose LIFE

Η ζωή είναι γεμάτη κοινωνικά παιχνίδια.
Ζήσε για εκείνα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Μην ακούς τον θόρυβο … Σήκω και ζήσε.
Μην αφήσεις το παιχνίδι να γίνει η ζωή σου. Γίνε ΕΣΥ η ζωή σου.
gif-life

… μαζέψαμε με τη Σάρρα τα άπειρα παιχνίδια παραλίας και τις μοναδικές στιγμές μας από όλη την ημέρα! Blessed! Αποχαιρετίσαμε τον ήλιο, καλοδεχτήκαμε το ολόγιομο φεγγάρι και … τα Ψαράκια με σαλατούλα είναι έτοιμα…!

Good night guys!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News