ΙΚΕΑ: “Σταθμός Χαράς”…

By

“Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.” Πάουλο Κοέλο

α) Xαίρομαι να μιλώ για ελληνικές εταιρίες με εξαιρετικά προϊόντα

β) Xαίρομαι να μιλώ για πετυχημένες ελληνικές εταιρίες, που αποδεικνύουν στην πράξη την κοινωνική τους ευαισθησία, καλύπτοντας κενά και αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού

Έτσι ακριβώς αισθάνομαι για την ΙΚΕΑ του ομίλου FOURLIS. Πρόσφατα είχα την τύχη να ενημερωθώ για την πρωτοβουλία της στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και εντυπωσιάστηκα.

3 (5)

3 χρόνια “χαρά και προσφορά”

Οι άνθρωποι της ΙΚΕΑ εδώ και 3 χρόνια διδάσκουν και διδάσκονται το μάθημα της δημιουργίας, της προσφοράς, της αγάπης, μέσα από το πρόγραμμα “Σταθμοί Χαράς”. Ε, βέβαια χαράς! Αφορά στα παιδιά!

1 (5)

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Δες το video 

Φτάνει να σου πω, ότι συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα αξίας 150.000 ευρώ σε πάνω από 25 Σταθμούς σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας μια καλύτερη καθημερινή ζωή για περισσότερα από 500 παιδιά, ενώ για το 2016 στους Σταθμούς Χαράς θα προστεθούν ακόμη 10 δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.

6-5-15 003

0311

Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει και συνέχεια. “Στον Όμιλο Fourlis, προτιμούμε να λέμε λίγα και να πράττουμε πολλά. ” με διαβεβαίωσε η κ. Φουρλή.

4 (2)

*Τα προϊόντα για την διαμόρφωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News