Κι όμως, ένας Έλληνας κέρδισε την Disney!

By

O Eυγένιος Τριβιζάς είναι ο Έλληνας συγγραφέας που νίκησε την Disney στα KidsscreenAwards. To βιβλίο του, Little Emily, κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου.

trivizas-kai-gudun

Πιο συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό βιβλίο “Little Emily” (Το κοτσάνι του πετροκέρασου) του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidsscreenAwards που είναι ο πιο σημαντικός φορέας βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακoύ περιεχομένου στις ΗΠΑ.

O μικρός αλλά θαυμαστός Πλανήτης των Χρωμάτων που έχει ζωγραφίσει ένας καλλιτέχνης για τη μικρή του κόρη, απειλείται από πανούργους εχθρούς, αποφασισμένους να τον αφανίσουν με βόμβες γομολάστιχας και άλλα ύπουλα υπερόπλα. Το “Little Emily” είναι μια ιστορία με θέμα τη στοργή και τη δημιουργικότητα, με συνεχείς διαδραστικές εκπλήξεις και ένα hit τραγούδι, που δημιουργήθηκε απoκλειστικά για το διαδραστικό αυτό παραμύθι.

Υποψήφιοι για το ίδιο βραβείο ήταν η Disney με το Story Central και η Play Date Digital με το My Little Pony.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα