Κράζεις; Θαυμάζεις!!!

By

ΤΟ ΘΕΜΑ του νονού και της νονάς κάθε χρόνο το ίδιο. «Τι λαμπάδα να πάρω στο βαφτιστήρι μου;».

Κράζεις; Θαυμάζεις! Αν θέλεις να μη φας κράξιμο και επιθυμείς το βαφτιστήρι σου να εξακολουθεί να σου μιλάει και τα Χριστούγεννα… ενημερώσου, γοήτευσε το και ξάφνιασε το ευχάριστα!

bubb

Επειδή τα παιδιά “ξέρουν” και είναι ένα από τα ατού τους να λένε ό,τι αισθάνονται και σκέφτονται με πρωτόγονη ευθύτητα, πρώτα από όλα, βασικότατο, ενημερώσου για τα ενδιαφέροντα ανάλογα την ηλικία τους. Του τύπου λαμπάδα, παπουτσάκια ξεμπερδέψαμε!

Διότι αν το βαφτιστήρι σου κοντεύει τα 14 και εσύ του εμφανιστείς κρατώντας λαμπάδα με χελωνονιντζάκια, γελοιοποιήθηκες ακαριαία και όση εσωτερική ευγένεια και αν διακρίνει το πνευματικό σου παιδί, θα σου την πει για καλά!

Παρόλα ταύτα οι λαμπάδες δεν είναι δώρο Πάσχα μόνο για τα παιδιά.

Handmade Easter love

Αν «πιάνει το χέρι σου» βέβαια έκανες την διάφορα και έβαλες γκολ από τα… αποδυτήρια!!!

Αν θέλεις να φτιάξεις μόνη σου λαμπάδα για εσένα, το βαφτιστήρι σου ή κάποιον αγαπημένο σου, μπορείς να επιλέξεις από μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων κεριών ανάλογα με την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου.

la

Θα διαθέσεις λίγο χρόνο, πλούσια φαντασία και πολύ αγάπη! Απλούστατο!

Η γενικότερη ιδέα στο στήσιμο μιας λαμπάδας είναι μια “βάση” από κορδέλες, σπάγκο, κορδονάκι ή κάποιο άλλο αντίστοιχο υλικό και έπειτα η τοποθέτηση του κεντρικού αντικειμένου που ορίζει και το “θέμα” της λαμπάδας.

kk

Το αντικείμενο αυτό μπορεί φυσικά να είναι ένα μεγάλο ή πολλά μικρότερα και το υλικό του ποικίλλει από χαρτί, πηλό, πλαστικό, βαμβάκι, ξύλο έως και φύλλα αλουμινίου, αντίστοιχο των ενδιαφερόντων του”παραλήπτη”!

Υστερόγραφο

Μιλάω σοβαρά!

Προσωπικά μου ήταν σχετικά αδιάφορο ποιος θα με παντρέψει.

Σε αντίθεση με το ποιος θα γίνει νονός του παιδιού μου, η οποία πραγματικά ήταν μια επιλογή μετά από πολύ σκέψη, γιατί…

Ο/Η νονα πάντως πρέπει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά πριν “βάλει το Λάδι”…!

Πνευματικός πατέρας/μητέρα δεν είναι απλά μια κουμπαριά χάριν φιλίας ή συγκυρίας.

Ο ρόλος του/της στη ζωή του παιδιού είναι βαθύτερος, ανώτερος, ουσιαστικότερος. Και η παρουσία του όχι επετειακή μόνο σε μεγάλες γιορτές…

Αγάπη Φως Αλήθεια

Καλή Ανάσταση & καλή Φώτιση σε όλους μας 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News