Νεπάλ: Η συγκινητική φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου!

By

Είναι η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί!

λλλ

Η φωτογραφία με το μόλις 4 μηνών αγοράκι, τον Σονιτ Αγουάλ το οποίο ανέσυραν μετά από 22 ώρες ζωντανό από τα ερείπια μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Νεπάλ.

μμ

Το προσωπάκι του είναι γεμάτο σκόνη και χώμα.

μμμ

Το Σάββατο την ώρα που χτύπησε ο σεισμός των 7,8 ρίχτερ ήταν στο κρεβατάκι του στην περιοχή Μουλντοκα ανατολικά του Κατμαντού. Το σπίτι ισοπεδώθηκε και ο πατέρας του άρχισε να ψάχνει για να βρει τον μόλις 4 μηνών γιο του! Κάποια στιγμή οι στρατιώτες  άρχισαν να σκάβουν και εκείνοι μέχρι τα μεσάνυχτα οπότε και εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια.

κλ

Το πρωί της Κυριακής οι στρατιώτες επέστρεψαν γύρω στις 10 το πρωί όπου άκουσαν το κλάμα του μικρού άγγελου μέσα στα ερείπια στα οποία ήταν παγιδευμένος 22 ώρες και τον ανέσυραν! Η φωτογραφία του κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου φέρνοντας συγκίνηση για την διάσωση του αλλά και τη θέλησή του για ζωή!

νννννν

Συνολικά 5.489 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον σεισμό, σύμφωνα με το εθνικό κέντρο επιχειρήσεων επειγουσών καταστάσεων του Νεπάλ, ενώ δεκάδες άλλοι σκοτώθηκαν στην Ινδία και στην Κίνα. Από το σεισμό μεγέθους 7,8 βαθμών τραυματίστηκαν περίπου 8.000 άνθρωποι. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οκτώ από τα 28 εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας έχουν πληγεί από την καταστροφή. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με 33 ξένους η τύχη των οποίων αγνοείται. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 15 Ισραηλινοί, πέντε Καναδοί, τρεις πολίτες του Μπανγκλαντές και τρεις Γάλλοι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News