Ο προστάτης των ζευγαριών και του έρωτα, έχει…ρεπό;!

By

Πάτα play και πάμε…

Μεγάλος fun της ημέρας δεν είμαι. Γιατί εδώ μόνο αλήθειες λέμε. Αλλά γιατί να σου χαλάσω και την ροζουλιά χαρά σου;! Κάνε αυτό που έχεις ανάγκη. Αν γιορτάζεις πραγματικά τον θεό έρωτα κάνε το σωστά και όπως σου ταιριάζει. Ζητώ ο Άγιος Βαλεντίνος! Κόκκινες καρδούλες, λούτρινα γλυκουλίνια αρκουδάκια και αλλά τέτοια χαριτωμένα…

karthia-me-pralines-kai-triantafella-263-500x500

Γιορτάζεις τα Θεογάμια;!

Και αν θέλεις κάτι αντίστοιχο σε αρχαία version γιόρτασε τα Θεογάμια! Μην πονηρεύεσαι! Έψαξα σου λέω.
Μία ανάλογη γιορτή του έρωτα υπήρχε και στην Αρχαία Αθήνα τον μήνα Γαμηλιώνα (αντιστοιχούσε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και το πρώτο του Φεβρουαρίου), τα Θεογάμια, προς τιμή του Δία και της Ήρας. Άντε να μαθαίνουμε και κάτι.

eperocho-katakokkino-mpoeketaki-129-500x500

Μόνη; Γιορτάζεις και δεν το ξέρεις!

Όπως και να έχει πραγματικά σου εύχομαι να έχεις βρει τον άνθρωπο που αλληλογουστάρεστε και έχετε ακόμη μια αφορμή, αυτήν την ημέρα να γιορτάσετε τα ωραία σας συναισθήματα. Αν πάλι ανήκεις, στην μεγάααααλη μερίδα, που ακόμη αναζητάς αυτόν/αυτήν που θα δώσει”φτερά”στην καρδούλα σου, keep walking! Και πάλι δικαιούσαι να το γιορτάσεις! Ίσως εσύ περισσότερο από τους ήδη “ζευγαρωμένους”.
1) Ίσως γιατί επιμένεις να θέλεις να αισθανθείς κάτι βαθύ και αληθινό.
2) Γιατί συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις σε αυτό το μοναδικό συναίσθημα του έρωτα χωρίς “εκπτώσεις” και ημίμετρα.

Κάνε λοιπόν δώρο στον εαυτό σου και γιόρτασε το όπως σου αξίζει!!!!!!!!

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Δείτε γιατί πρέπει το avocado oil να πάρει σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης

Τα έλαια είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας όσο αφορά την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Χαρίζουν θρέψη,...
Διαβάστε Περισσότερα