Είμαι ΟΚ! Είσαι ΟΚ! Όλα ΟΚ! … και ΟΚ τα λέμε.

By

Έλεος! Πόσες φορές την ημέρα λέω και ακούω το ΟΚ;

Δύο τόσο famous γραμματάκια. ΟΚ, χρησιμοποιείται πιο συχνά από το “Coca Cola” και το “μα-μα” που προσπαθούν να αρθρώσουν τα βρέφη.

175 χρόνια ΟΚ (=all correct). Τα συγχαρητήρια για τον εντοπισμό της πρώτης γραπτής χρήσης πηγαίνουν στον συγχωρεμένο Άλεν Ουόκερ Ριντ, καθηγητή του πανεπιστημίου του Κολούμπια (πέθανε το 2002), ο οποίος το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ασχολήθηκε με τις λέξεις “ΟΚ” και “FUCK” (αντιλαμβάνεσαι δυνατή δόση βλάβης!) Χαχαχα! Μπράβο Άλεν!

allen

ΟΚ = ALL CORECT= ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Η σπουδαιότερη λέξη της Αμερικής! Δε θυμώνω μαζί σου Άλεν. Βρε Άλεν, 4000 χρόνια γλώσσα έχουμε. Έχουμε γραπτά κείμενα από τον 15ο αιώνα π.Χ.

Βρε Άλεν μου όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. Εμείς; Τι κάνουμε εμείς με την γλώσσα μας Άλεν; Αυτό με ρώτησες; Μπορώ να είμαι εξαιρετικά ακριβής στην διατύπωση της απάντησής μου. Την απόλυτη ακρίβεια διατύπωσης εννοιών, συναισθημάτων μου το εξασφαλίζει η γλώσσα μου, η Ελληνική. Και μόνον αυτή.

Αλλά είμαι πολύ θυμωμένη Άλεν μου. Όχι με σένα σου είπα. Με εμάς τους ίδιους. Άλεν κατάλαβες; ΟΚ;

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα