Είμαι ΟΚ! Είσαι ΟΚ! Όλα ΟΚ! … και ΟΚ τα λέμε.

By

Έλεος! Πόσες φορές την ημέρα λέω και ακούω το ΟΚ;

Δύο τόσο famous γραμματάκια. ΟΚ, χρησιμοποιείται πιο συχνά από το “Coca Cola” και το “μα-μα” που προσπαθούν να αρθρώσουν τα βρέφη.

175 χρόνια ΟΚ (=all correct). Τα συγχαρητήρια για τον εντοπισμό της πρώτης γραπτής χρήσης πηγαίνουν στον συγχωρεμένο Άλεν Ουόκερ Ριντ, καθηγητή του πανεπιστημίου του Κολούμπια (πέθανε το 2002), ο οποίος το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ασχολήθηκε με τις λέξεις “ΟΚ” και “FUCK” (αντιλαμβάνεσαι δυνατή δόση βλάβης!) Χαχαχα! Μπράβο Άλεν!

allen

ΟΚ = ALL CORECT= ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Η σπουδαιότερη λέξη της Αμερικής! Δε θυμώνω μαζί σου Άλεν. Βρε Άλεν, 4000 χρόνια γλώσσα έχουμε. Έχουμε γραπτά κείμενα από τον 15ο αιώνα π.Χ.

Βρε Άλεν μου όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. Εμείς; Τι κάνουμε εμείς με την γλώσσα μας Άλεν; Αυτό με ρώτησες; Μπορώ να είμαι εξαιρετικά ακριβής στην διατύπωση της απάντησής μου. Την απόλυτη ακρίβεια διατύπωσης εννοιών, συναισθημάτων μου το εξασφαλίζει η γλώσσα μου, η Ελληνική. Και μόνον αυτή.

Αλλά είμαι πολύ θυμωμένη Άλεν μου. Όχι με σένα σου είπα. Με εμάς τους ίδιους. Άλεν κατάλαβες; ΟΚ;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Με αυτές τις τροφές θα ξεφουσκώσεις μέχρι αύριο

Τα ενοχλητικά πρηξίματα στην κοιλιά, πολλές φορές οφείλονται στο άγχος, τους κακούς διατροφικούς συνδυασμούς, αλλά και το lifestyle μας....
Διαβάστε Περισσότερα