Πάμε θέατρο; Σου έχω μιούζικαλ με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1!!!

By

Αγαπάω το θέατρο, και δε το καλό θέατρο! Φέτος αν και δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τις παραστάσεις που θα ήθελα, ξεχώρισα το μιούζικαλ Βίκτορ Βικτόρια, τη νέα παραγωγή του Θεάτρου Πάνθεον που έκανε μόλις πρεμιέρα, και στη συστήνω ανεπιφύλακτα!

cosmote deals for you victor victoria theatre

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Μπλέικ Έντουαρντς «Βίκτορ Βικτόρια» επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη με την Εβελίνα Παπούλια στον ομώνυμο ρόλο!  Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Στάνκογλου και Θεοδώρα Τζήμου.

cosmote deals for you victor victoria

Και επειδή το τερπνόν μετά του ωφελίμου πάει, το Kl2real και η COSMOTE σου δίνουν  2 εισιτήρια στην τιμή του 1, αρκεί να είσαι πελάτης κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE, με το COSMOTE DEALS for YOU.

Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU επεκτείνει συνεχώς τις συνεργασίες του για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE να απολαμβάνουν δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις της σεζόν με μοναδικές προσφορές. Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, εντάχθηκαν και οι παραστάσεις: «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ, η κωμωδία «Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)» στο θέατρο Δημήτρης Χορν, αλλά και η σκηνική σύνθεση «Τα ωραία χέρια μας» στο θέατρο Ροές, με τον Άρη Σερβετάλη.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο. Η συμμετοχή γίνεται με αποστολή κενού SMS στο 19019 (πελάτες κινητής) ή κλήση στο 13019 (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (πελάτες κινητής και σταθερής).

*Η προσφορά ισχύει για κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή σε όλες τις ζώνες του θεάτρου, αλλά και το Σάββατο εκτός διακεκριμένης και Α’ ζώνης.

Εδώ θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για τις μοναδικές προσφορές www.cosmote.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News