Το ταξίδι μου στο σήμερα

By

Αλλού για αλλού

…δεν πέρασα νομική για δύο μόρια. Προσβλήθηκα πολύ και δεν ξαναέδωσα πανελλήνιες. Με έτρωγε και με τρώει…(πολιτικές επιστήμες και ευρωπαϊκό δίκαιο) όμως τότε τα οικονομικά μας δεν επέτρεπαν σπουδές στο εξωτερικό.

Always looking forward..!

Έτσι λοιπόν ακολούθησα διαφήμιση, γραφιστική, επικοινωνία. Επικοινωνία, μαγική λέξη!!! Παράλληλα με πρωταθλητισμό και σπουδές για πολλά χρόνια έκανα και διάφορες δουλειές. Πρακτική σε γραφιστικό γραφείο, μεταπράτης της audio visual, baby sitting, radio, tv…λίγος ύπνος, πολλή δίψα και φόρα για επόμενο… και επομενο  βημα.

Τελεβίζιον

Πρώτη δυνατή τηλεοπτική μου εμπειρία: Kεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύνδεση με αναρχικούς έξω από την νομική… ωραίο ποδαρικό! Μου άρεσε  συνολικά η δουλειά μου στην τιβί, μπρος και πίσω από τις κάμερες, και πρεπει να ήμουν από τους πρώτους που έμαθα μόνη μου να μοντάρω σε ψηφιακή μονταζιέρα (δεν παίζει μοντέρ να μου πει “αυτό δεν γίνεται”).

Πολύ συντομα αποφάσισα να κάνω ψυχαγωγία και όχι ενημέρωση. Θεωρώ ότι είναι η πιο έντιμη και δυσκολότερη υπόθεση να σου φτιάχνω το κέφι χωρίς χυδαιότητες και γελοιότητες… Η εκπομπή που λάτρεψα, “Σκιες”, και κάθε βράδυ την έκανα για 3 χρόνια στην Ωμέγα tv. Πραγματική real time επικοινωνία.

Η αρπαγή

Κυριολεκτικά, μέσα σε μια νύχτα με έφεραν στην Αθήνα στο Star Channel το ’98 για να παρουσιάσω το καθημερινό magazine Star Café. Εκεί πέρασα τις “παιδικές αρρώστιες” της τηλεόρασης! Τέλεια εμπειρία! Crash test σε όλα τα επίπεδα!  ‘Ολα χρήσιμα!!! Ακολούθησαν χιλιάδες ώρες πτήσης ζωντανών προγραμμάτων και σε διάφορα δίκτυα… Εδώ όμως θα τα λεμε για αυτά που θα ακολουθήσουν!!! Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνει, όταν μου λένε ότι λείπω από την τηλεόραση…

…αλλά και πόση χαρά παίρνω όταν συναντιόμαστε στους χώρους που έχω δημιουργήσει για καφέ και φαγητό.

Ecocity – Πάμε όλοι μαζί!

Παράλληλα ασχολούμαι με τη ενημέρωση, δράση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας στις πόλεις μας μέσω του EcoCity. Παρουσιάζω τα Ecopolis awards για τις καλύτερες θετικές δράσεις, προσπαθώντας να συνεισφέρω στο να σώσουμε ό,τι απέμεινε εκεί που περπατάμε, αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας. Αξίζει η προσπάθεια που γίνεται εκεί. Δές το εδώ και ψήσου αν θες να βοηθήσεις και εσύ.

Προσωπικά… Αθόρυβα και με αγάπη μου θυμίζω κάθε μέρα:

U don t need reason to help people

Παραμένω ξεροκέφαλη!

Κράτα λοιπόν τα απαραίτητα => λατρεύω την επικοινωνία, τη ζωή, τη δράση, το γέλιο, την ομάδα, την ανατροπή…αρκεί να είναι 2REAL.

1 Comment
  1. Dimitris krantas 8 έτη ago

    Διαβαζω εδω κι εκει οτι θα σε δουμε συντομα στην tv,ισχυει?Που?Ποτε?Λειπεις και μας λειπεις…

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News