Σεπτέμβρης ’14, αλλαγή σκηνικού … Έτοιμοι;

By

Check in
…σε λιγότερο από πέντε ώρες φτάνω Μαδρίτη μέσω Ρώμης, να ενώσω από κοντά την φωνή μου, το χειροκρότημα μου, τη θετική μου ενέργεια για την γαλανόλευκη σουπερ παρέα του Φώτη Κατσικάρη! Στους 8!!! Κυριακή απέναντι μας η Σερβία. Μου αρέσει αυτή η εθνική! Είναι πιο Ομάδα από ποτέ!
Μπράβο παιδιά!

Ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο όμως να μην ξεχάσω να σου πω … Σεπτέμβρης ’14, αλλαγή σκηνικού … Έτοιμοι;

Γλυκιά μελαγχολία σου φέρνει ο Σεπτέμβρης …δες το αλλιώς και διασκέδασέ τον, όπως του πρέπει, για μια καλή αρχή, δημιουργικής σεζόν!!!

Κάνε “check in” στον εαυτό σου
Κατά την διάρκεια των διακοπών, γίνονται οι δραστικές αλλαγές και παίρνονται οι πιο τολμηρές αποφάσεις. Την περίοδο που έχουμε άδεια να δούμε τον μυαλό μας και έχουμε κοιτάξει τα προβλήματα που αφήσαμε πίσω στη βάση μας, με τρίτο μάτι, αποστασιοποιημένα. Τότε βλέπεις 2real κατάματα την αλήθεια σου!
gif-september

Αν πραγματικά σου αρέσει η δουλειά σου, αν ήσουν πολύ ελαστικός/η με τους συνεργάτες σου ή αναλώθηκες σε χαζές κόντρες με συναδέλφους, αν η στενή συναισθηματική σου σχέση είναι κάτι που σε καλύπτει πραγματικά ή απλά “γεμίζει” τα κενά στο πρόγραμμα σου για entertainment, αν η σχέση με τους φίλους, γνωστούς σου είναι αληθινή ή prιτζίδικη. Έλα να ξαναβρούμε τον εαυτό μας! Τον ωραίο! Τον δυνατό, γεμάτο γοητεία και αλήθεια!

Αρχίζει η σχολική χρονιά!/ Μην ξεχάσω τη σάκα μου!
…τι να ετοιμάσω να βάλω μέσα;!
Εκτός από την αισιοδοξία και την ενέργεια για δημιουργική, γεμάτη θετική σκέψη σεζόν…
Κάνε restart στην επαγγελματική σου ζωή (δεν σημαίνει απαραίτητα αλλάζω χώρο εργασίας), στις προσωπικές σου σχέσεις, στα θέλω σου, στα πρέπει!

Πλάνο επανεκκίνησης! Κάνω κάθε χρόνο, τέλη Αυγούστου secret personal list!!!

Και τα πρακτικής φύσης απαραίτητα βέβαια:
check υγεία, αιματολογικές, οδοντίατρο, γυναικολόγο, να αλλάξω υπολογιστή και να μάθω να χειρίζομαι τον Mac, εκκαθάριση ντουλάπας ό,τι δεν θα χρησιμοποιήσω σίγουρα μπορεί να είναι χρήσιμα για κάποιον άλλον …,να φροντίσω τον κήπο μου από τις ταλαιπωρίες της καλοκαιρινής ζέστης, να συναντηθώ με φίλους…

Θα βελτιώσω την ποιότητα της καθημερινότητας μου, με καλύτερο ύπνο, διατροφή, άσκηση, εναλλακτικούς τρόπους ψυχικής και πνευματικής ενδυνάμωσης! Και πολλά πολλά άλλα , που για τον καθένα μας είναι προσωπική υπόθεση…τι θα βάλει στη σάκα του για να ξεκινήσει την “σεζόν” του.
φωτογραφία-4

Κάνε όνειρα!!!  Εκτός ότι είναι τζάμπα, αν ονειρευτείς δυνατά με ζωντανά χρώματα και φως, πιθανότατα να τα ζήσεις κιόλας ️

Όσο τραβάς selfies και κάνεις check in, μήπως χάνεις τη χαρά και την απόλαυση των στιγμών ;! Σκέψου ότι, όσοι χαίρονται πραγματικά να σε βλέπουν ή να ξέρουν που βρίσκεσαι, είναι πάντα “εκεί “! Δίπλα σου!

1 Comment
  1. Nicholaki 8 έτη ago

    Με καλύψεις! Ο Σεπτέμβρης είναι ο δικός μου Γενάρης! Ευκαιρία για δημιουργική ανασκόπηση της μέχρι τώρα χρονιάς κ καμία φορά κ ζωής, γιατί οχι; Και η πιο γκυκεια στιγμή του χρόνου για νέους στόχους, αποφάσεις, αλλαγές κ δράση. Τα είπες όλα, thank you girl!

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News