Άνοιξη σε αγαπώ, γιατί μου φέρνεις καλοκαίρι

By

TRUE LIES

… ο Πούτιν παίζει Μονόπολη, ο έγχρωμος πλανητάρχης έχει τα νεύρα του, εμείς οδεύουμε σε ‘’πολύχρωμες’’εκλογές, ο Άδωνις σηκώνει στους ώμους του όλη την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου, άνεργοι συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν την κατάσχεση του μισθού η του σπιτιού τους, άνοιξε ο καιρός, ο Σταύρος με το σακίδιό του περιοδεύει αποφεύγοντας την τηλεοπτική έκθεση, το ποτάμι δείχνει να γίνεται τσουνάμι, εγκρίθηκε το κοινωνικό μέρισμα στους ένστολους, χειροκροτήσαμε το πλεόνασμα, ο Ερντογάν έκανε εκλογές με κομμένα twitter και YouTube, o Κιθ Ρίτσαρντς γράφει παιδικό βιβλίο στα 70του “Gus and Me: The Story of My Granddad and My First Guitar” (άσχετο)…


… γυρίζοντας από τη βολτούλα μας στο πάρκο Πικιώνη συνειδητοποιώ ακόμη μια φορά: πόσο καθόλου δε σε νοιάζει τίποτα απ’ όλα αυτά, Ω γλυκύ μου Έαρ!

spring-is-here

Εσύ προσφέρεις το αυταπόδεικτο. Και φέτος – γέροι να μαστε- την κάνεις τη ‘’δουλειά’’ σου με συνέπεια, και θα την κάνεις – ημερολογιακά μέχρι τις 21 Ιουνίου. Άνοιξη!!! Σε νοιώθω, σε μυρίζω, σε ζω. Χρώματα, μυρωδιές, το αεράκι διαφορετικό, αλλαγή διάθεσης! Θέλω δε θέλω δεν μ’ αφήνεις να σε αγνοήσω. Ο,τι και να με απασχολεί από τη ροή της ημέρας.

Εσύ πόσο συχνά κάνεις τη βολτούλα σου, στην ησυχία, να γειωθείς; Να νοιώσεις πως ότι και να συμβαίνει στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου, αυτή την αίσθηση φυσικής ανάστασης δεν μπορεί κανείς να σου την στερήσει. Όσο είσαι όρθιος απόλαυσε μια βόλτα και χωρίς αντίτιμο.

R EVOL UTION 

revolution

Ο άνθρωπος δεν ανήκει στον κόσμο. Ο κόσμος ανήκει στον άνθρωπο. Ειδικά όταν είναι Άνοιξη! Ο λαός λέει ότι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Είναι όμως ικανός να φέρει το μήνυμα για να ‘’ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ’’…

Είμαστε υποχρεωμένοι στο δώρο της Ζωής που μας δόθηκε, να αισιοδοξούμε, να μαχόμαστε, να χαμογελάμε.
1798516_728508103849033_1436289941_n

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News